Reklama

Reklama

Bodyguard na volné noze

  • Česko Na volné noze (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mason Pettits (John Cena), bývalý agent speciálních jednotek přijme práci, aby zajistil bezpečnost Claire Weiilngton (Alison Brie), novinářce, která má dělat rozhovor s diktátorem. Uprostřed interview však vypukne vojenský převrat a oba dva jsou nuceni uprchnout do džungle, kde musí přežít. (mac000)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (38)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia nevtipná komédia, v ktorej drsniak chráni otravnú ženskú pred zloduchmi a ako bonbónik má na krku ešte aj diktátora, ktorý nakoniec ani len nie je poriadny diktátor. Pokusy o humor proste trapas. Postavy na zabitie. Za niečo stojí jedine tá štipka akcie, ktorá je prekvapivo R-ková a napriek pár hnusným CGI záberom aj celkom vydarená. Ale len kvôli nej nemá cenu si film púšťať. Celkovo podpriemer. Cena na svoju vydarenú sólovku stále čaká a my s ním. P.S: Christian Slater vôbec nestarne. Parchant jeden. 4/10. ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Film zábavnou formou ukazuje pozadí politických převratů v Latinské Americe. Kromě toho tam jedna hezká americká žena ukazuje, kde všude má tetování. I česká děvčata mají nejedno pěkné tetování, jímž se mohou pochlubit, ale na politický převrat ve stylu, jaký je vidět ve filmu, se u nás nikdy nezmůžeme. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Sľubný začiatok comedy-based B-čkového akčňáka, ktorému v druhej polovici dochádzajú dych a nápady. Jednoducho dialógy nemajú potrebnú šťavu, scény, ktoré by mali byť vtipné, nie sú dostatočné silné. John Cena sa miestami hľadá sám seba, od Martona Csokasa sme už taktiež videli lepší performance. P.S.: Alison Brie is still beauty. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Náhodou to nebol až taký prúser, ako všetci okolo ospevovali. Je to možno len šedý priemer, ale Cena nemá šancu takéto niečo vytiahnuť vyššie, to by nedokázali ani väčšie hviezdy. Dal by som to na úroveň Vitajte v džungli s The Rockom s Stifflerom :) Cena je sympaťák a je ho aj škoda na takéto priemerné fláky, čo prekvapilo milo, tak Juan Pablo Raba má fakt komediálny talent, to by som nebol povedal, doslova si to užíval. Jasné, bola tam nejaká tá kríza identity, pretože to nebola ani primárne čistá komédia, ani primárne čistý akčňák a krv tam taktiež nechýbala, takže to bolo také schizofrenické čiatočne, ale ako vravím, ja som to zvládol bez problémov, od začiatku som nečakal zázraky a tak som nemal vysoké očakávania. So Cenom si vážim každý flák, pretože je to jeden z najviac a hlavne neprávom opomínaných talentov v Hollywoode, nie je to len chodiaca hora svalstva, ale vie hrať, má talent na komédiu, nielen akčňáky a prítomnosť The Rocka mu komplikuje jeho existenciu v Hollywoode už druhé desaťročie a neprávom. Kto by chcel vidieť s ním seriózny film, kde ukázal charizmu a herectvo na inej úrovni, tak musí zapátrať už 13 rokov dozadu k filmu Legendary, ktorý bol pre mňa osobne malým veľkým filmom vtedy. Športová dráma, ktorá sa nespoliehala na dobovú atmosfériu a vysoký rozpočet, ale na scenár a prácu s postavami a kvôli tomuto filmu vždy pri Cenovi prižmúrim očko, aj keď ide len na hranicu nejakého hodnotenia. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na Cenu to nebolo až tak pod cenu, hoci toporné pózy ostali a aj to typické Morelovské, že mierime na seba zbraňami a teraz kto z koho a dlho, dlho nikto nevystrelí, lebo že akože napätie. Pritom napätie je tu viac menej len v gatiach z hereckých polôh Alison Plesnivý syr Brie, ktorá rada ukazuje, či skôr naznačuje svoju ženskosť, viac toho v repertoári nemá, ale pri tom Cenovi je fakt že potrebným osviežením. Na druhej strane Alica aj Eva ostala doma, takže len taká mala chuťovka z nápoja zmiešaného z pušného prachu, zvlhčenej sliznice a steroidov.  ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Kolumbii od 17. januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama