Reklama

Reklama

VOD (1)

Owen Browning (Adam Devine) je mladý bankový manažér, ktorý sa o nadchádzajúcom víkende ožení so svojou snúbenicou Parker (Nina Dobrev). Jedného dňa banku prepadne neslávne známa dvojica zločincov. K lúpeži dôjde počas jeho svadobného týždňa a určité ukazovatele ho vedú k presvedčeniu, že lupiči môžu byť v skutočnosti jeho budúci svokrovci, ktorí práve prišli do mesta po tom, čo údajne posledné dva roky žili v amazonskom pralese. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (79)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Neříkám, že sdostatek vtípků a narážek adekvátní zápletky nepobavilo, jenže hlavní trouba z ní ještě častěji (tzn. příliš často) vycházel jako nepříjemný, uječený idiot. Překvapilo pár nekompromisních headshotů a efektních bouraček (zato zadní projekce připomínala první bondovky), nicméně ve výsledku tato řadová produkce Adama Sandlera šlapala horko těžko na půl plynu – tak akorát na momentálních 47 %. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ja šialené, akčné komédie, kde hlavný hrdina je nahláškovaný "trtko" milujem. Omylom som podľa postera usúdil, že tuto to bude podobné a do toho ako bonus Nina s Piercom. Adam Devine je fajn, nie však v tomto filme. Tak otravnú, nevtipnú postavu som dlho nezažil. A s tým vtipom to tak bolo celý film. Na 10 trápnych, na silu scén, prišla 1 kde som sa pousmial. Akcia je prekvapivo celkom krvavá, ale je jej málinko. No a keď sa pri bezpríbehovej, prízemnej komédii nesmejete, je niečo zle. Škoda, tešil som sa hlavne na Ninu. Slabé 2*. ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Toto je jedna z tých komédií, kde ju sledujete len preto, že ste na ňu narazili na Netflixe. Ani sa na to netešíte, ale máte 90 minút na zabitie. Pozeráte to, a príjemne sa po pritom zabávate, ale po dokončený na tento film zabudnete. Ako bolo povedané, nebolo to vôbec zlé. Zdá sa, že hlavný aktér má iba jednu polohu herectva. Mám ho rád, ale hrá rovnakú rolu v každom filme alebo televíznej relácii, v ktorej hrá. Ostatní herci boli celkom zábavní, najmä Pierce Brosnan. Bolo osviežujúce vidieť ho v bláznivej komédii. 6/10 ()

Darth_AK 

všetky recenzie používateľa

Bože můj, no to byla ptákovina. Netflix asi najal 15 lidí, což byl celý casting filmu, posadili za kormidlo eso v podobě Tylera Špindela a párty mohla začít! Vtipy o ptácích a sexu na denním pořádku, jak jeden není každou minutu, jako by film nebyl. Jediné za co dávám jednu hvězdu je legenda Pierce a jeho vtip o Bondovi, a to že je to pořád švihák bondovský. Jinak nechápu, jak může opravdu existovat něco, co vypadá jako film z pásové výroby. 1* ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Ten afektovanej pičus mě neskutečně sral. Absolutně nevěrohdná představa, že ho nějaká ženská miluje, nebo že s ním někdo třeba chce stát byť jen na zastávce, podle mě s takovým človkem nelze vydržet aniž by člověk nespáchal vraždu ve stylu Hannbila Lectera. Jinak standartní netlixovka s cílením na rodinku po dobré večeři - zastříleme si, zahláškujeme, uděláme to draze a pak milá rodinko zaplatit měsíční poplatek a hajdy do hajan. ()

Galéria (137)

Zaujímavosti (12)

  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama