Reklama

Reklama

Fei-hung Wong (Jackie Chan) sa jedného dňa neplánovane zapletie do bitky medzi cudzincami vyvážajúcimi starodávne čínske artefakty a lojalistami, ktorí nechcú aby čo i len jeden zo vzácnych kúskov opustil krajinu. Na prvý pohľad neškodný Fei-hung sa pred časom naučil bojový štýl tzv. opitého boxovania, ktorý z neho robí naozaj nebezpečného protivníka! Nanešťastie jeho otec Kei-ying (Lung Ti) je radikálne proti tomu, aby používal akýkoľvek násilie... A tak musí po celý čas vlastne Fei-hung bojovať „na dvoch frontoch“ - nielen so záhadnými cudzincami, ale aj s otcovým odporom k bojovému umeniu! (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

Jackie Chan: Superpoliš 1 (1985)

  • Důvod proč má Police Story tak prostý název je ten, že pokaždé když Jackie Chan začal v Hong Kongu nový projekt, každý filmař se ho snažil napodobit. Například po oznámení Legendy o opilém Mistrovi (1994) se začalo natáčet plno filmů o opilém stylu boje. Ale od názvu Police Story nevěděl nikdo co očekávat, kromě toho že to bude film o policii a nikdy předtím nikdo v Hong Kongu kung-fu film o policii nenatočil. (Raztubyl)

Rachot v Bronxe (1995)

  • Při natáčení ve Vancouveru v Kanadě si Jackie Chan zlomil pravý kotník, když skákal z pilíře mostu na vznášedlo. Navzdory zranění byl přítomen na premiéře filmu Drunken Master II (1994), která se konala ve Vancouveru tutéž noc. (SG-1)

Vtedy na východe (2000)

  • Do scény, kde Roy (Owen Wilson) a Chon (Jackie Chan) popíjejí ve vaně v hotelu, chtěl režisér Tom Dey začlenit opileckou kung-fu scénu jako poctu filmu Legenda o opilém Mistrovi (1994), kde také hraje Jackie Chan. Na choreografii takové scény ale nebyl čas, a tak Dey ukázal Chona, jak vyfukuje bubliny z úst, jako to ve zmíněném filmu dělá Wong Fei-hung (Jackie Chan). (SG-1)

Reklama

Reklama