Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (viac)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (83)

Mackoun 

všetky recenzie používateľa

Lepší tři hvězdy. A24 byla vždycky moje slabina a tak nedokážu dostatečne popustit uzdu svému vnitřnímu kritikovi ani u tak banálního snímku, jako je BODIES BODIES BODIES. Vlastně jsem se docela bavil - chtěl jsem původně něco úplně jiného, ale to neklaplo, tak jsem hodinu vybíral a vybíral, až nakonec nezbýval čas vybírat dál. Takže jsem sáhl po prvním známém názvu, který mi na watchlistu už stejně nějaký čas leží ladem. A vlastně to ani nebylo tak dementní, jak jsem se bál. Co se týče na hlavu padlého potulování se se světýlkem v ruce ve snaze nebýt ve tmě viděn, to už je snad nějaká přiblblá tradice a přestávám se nad tím dále pozastavovat… vlastně to mělo nakonec i celkem fajn pointu, kterou jsem úplně v tomhle duchu nečekal. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Knives Out pre influencerov. V prvom rade je potrebné schladiť očakávania, pretože trailer, ako aj názov filmu môže evokovať klasický slasher, nie je tomu tak. Napriek tomu, že tu k nejakému tomu úmrtiu dôjde, tak Bodies Bodies Bodies je skôr takou teenegerskou variáciou na klasické whoduntit zápletky ako z pera Agathy Christie, akurát v oveľa menej inteligentnejšom a pútavejšom podaní. Bodies Bodies Bodies by chcel z časti byť satirou, z časti čiernou komédiou, z časti thrillerom/hororom, z časti si uťahovať zo žánrových pravidiel, ale nič z toho nerobí poriadne. Má síce svoje momenty, ale za celú stopáž sa táto zámerne podvratná hra s divákom nikdy nestane tak zábavnou, aby skutočne bavila, tak napínavou, aby zaujala a ani tak zaujímavou, aby sa nad ňou oplatilo akokoľvek zamýšlať. Práve naopak, to rozuzlenie v závere v štýle middle finger in your face skôr vzbudí otrávené meh pocity. CELKOVO: 4/10 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prvých 30 min. treba skočiť. Keď to konečne chytí grády, tak má človek pocit, že miestami sleduje paródiu, pričom samotný záver, ktorý by mal v prípade takéhoto námetu ponúknuť dostatočne nečakaný “twist”, len čiastočne naplnil očakávania. Max priemer, lebo aj samotné mordovačky sú asi tak originálne, ako u alkoholika liter vína pred spaním .. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak trošku nesúhlas s Marceloom, ktorého dojmy sú väčšinou pozitívnejšie ako moje, no tu bude presný opak. No sú určité veci, kde súhlasím s negatívnymi pocitmi. Najväčší problém "Bodies Bodies Bodies" je jeho úvodných asi 30 minút, kde sa toho dokopy moc neudeje a sledujeme postavy, ktoré nejako moc sledovať nechceme. Všetko sa to u mňa zmenilo ale momentom ako budeme mať prvú mŕtvolu. Pretože som vo výsledku zhodnotil, že ten film je inteligentnejší, než som si myslel, že bude. Spôsob ako sa budú riešiť konflikty, ako sa budú naše hrdinky snažiť odhaliť vraha a pochopiť čo sa deje naberie na obrátkach. Je to v podstate ako keď hráte s kamarátmi "Among Us" a snažíte sa prísť na to kto je v hre impostor a vyhodiť ho von. Toto je veľmi podobné. A až do konca som som nevedel ako to celé vlastne dopadne. V tomto smere je vyvrcholenie a rozuzlenie záhady veľmi inteligentné. Takže nie je to ako keď som sledoval "Lets Scare Julie", kde som mal len všetko čo sa udialo sprostredkované z druhej ruky. Reálne sme tam sami pozorovateľom a snažíme sa to pochopiť a uhádnuť. No sú postavy otravné a nezaujímavé? Áno. No keď sa to začne, minimálne sa veci reálne dejú. A nie je to hlúpe. Hodnotenie: C+ ()

Marceloo odpad!

všetky recenzie používateľa

Partia kamarátov sa stretáva v dome jedného z nich. Počas práve prebiehajúcej búrky sa rozhodnú hrať hru Bodies Bodies Bodies, v ktorej je jeden z nich vrahom a ostatní musia odhaliť jeho identitu. Hra sa ale čoskoro zmení na niečo ovela nebezpečnejšie. - Takýto toxický film som už dlho nevidel. Porovnať sa to dá snáď len s Black Christmas z 2019, ale aj ten je oproti tomuto ešte relatívne znesitelný. Toto je absolútna katastrofa bez akéhokolvek významu. Scenár je neuveritelne tupý a aj malé dieťa by dokázalo napísať niečo zmysluplnejšie. O hereckých výkonoch ani nehovorím, hlavne tá dollar store Taissa Farmiga je obrovský fail. Bodies Bodies Bodies je jednoducho ukážkou toho najhoršieho, čo sa dá v moderných hororoch vidieť, a vždy mi je v týchto prípadoch lúto peňazí, ktoré mohli tvorcovia, alebo lepšie povedané aktivisti, radšej poskytnúť luďom s reálnou vášňou k tomuto žánru, ktorí musia organizovať rôzne crowdfundingy, lebo chcú vytvoriť niečo s reálnou esenciou a nie len nejakú zlátaninu, v ktorej ide len o to, aby bola čo najviac super cool, dostatočne woke a hlavne aby postavy používali čo najviac progresívnych buzz words. Malé bezvýznamné plus za hudbu od Disasterpeace. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama