Reklama

Reklama

Dragons: The Nine Realms

(seriál)
Trailer

Série(8) / Epizódy(52)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (3)

Dragons: The Nine Realms (2021) 

4,9/10 (pre 1. sériu) Tak Dream Works nakoniec naozaj priniesol drakov do nášho sveta. Seriál není zlý ale je dosť stereotypný. Skupina decák sa skamaráti s drakmi (čo zjavne není tak ťažké keď nezúri vojna) a musia ich ochrániť pred potencionálne zlou firmou a teda aj tajiť pred vlastnými rodičmi. Mimo to že tohto typu seriálov už mám plné zuby, bolo by to v pohode kebyže ide o ďalší spin-off originálu zameraný na deti ale toto je otváranie novej časovej linky. Väčšina postáv pôsobí dosť plocho, navyše seriál má zatiaľ 6 epizód a behom toho sa stalo len ochočovanie, tréning drakov a jeden malý boss battle inak nič dôležité. Inak povedané zatiaľ nemôžem dať viac ako 2*. Deti to zabaví ale tým pustite s tohto sveta račej Rescue Rangers, tento svet si zaslúži oveľa lepšie pokračovanie ako toto. ()

First Flight: Part 1 (2021) (S01E01) 

Fakt je divná myšlienka že filmy a toto je ten istý svet, nemyslím drakov ale spracovanie. Zatiaľ nič extra, predstavenie postáv, pár akčnejších scén. ()

Featherhide (2021) (S01E05) 

Asi zatiaľ najlepšia epizóda. Konečne tu máme charakter ktorý je zaujímavý a má draka ktorý pôsobí čiastočne originálne. Seriál ako celok stále pôsobí ako jedno veľké klišé a tento svet si zaslúži viac. ()

Reklama

Reklama