Reklama

Reklama

Ako vycvičiť draka: Kniha drakov

  • Česko Jak vycvičit draka: Lexikon draků (viac)

V legendárnej knihe, plnej vtipných historiek, nenájdete o slušnej kôpke drakov prekvapivo ani zmienku...!

Štikút, Astrid, Rybonoh, Bezzubý a Gobber si krátia čas príbehmi a historkami z legendárnej Knihy drakov, ktorú svojho času napísal (s mnohými chybami, vďaka čomu je ešte zábavnejšia) slávny dobrodruh a spisovateľ s priliehavým menom Udatný Bork! A k Borgovým objavom mladí Vikingovia pridajú i vlastné, nemenej zaujímavé a prevratné metódy trénovania nových, dosiaľ nepoznaných drakov! Celkovo tak spoznáte 14 zaujímavých dračích hrdinov, ktorých možno zaradiť do siedmich zatiaľ známych kategórií. No je tu ešte slušná kôpka drakov, o ktorých v knihe nenájdete ani zmienku... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (28)

LadyK 

všetky recenzie používateľa

je to skrátka "Úvod do problematiky drakov" resp. "Encyklopédia drakov". A ako taká sa Book od Dragons k celovečeráku hodí. Len myslím, že tu je to tak ako u dinosaurov - ako raz (myslím v nejakom filme či knihe) ktosi povedal, ľudia starší než 12 rokov nemajú šancu si to zapamätať... Ja som minule objavila na cartoonnetworks stránkach hru, kde sa môžem dosýta preletieť na drakoch, ktoré si ale predtým musím samozrejme "skrotiť" a teda som rada, že si nemusím pamätať, ako sa ktorý volá. To by ma teda dorazilo :-D Ale späť k Book of Dragons - skrátka ako doplnok a vysvetlenie dobré a vhodné do filmotéky, aj keď sa na to pozriete len raz do roka, ak by ste náhodou chceli vedieť, aké draky v hlavnom filme neboli alebo ako vlastne prišli k svojim menám... ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Zatial najslabsie z rodinky kratasov k How to Train Your Dragon. Ide skor o predstavenie jednotlivych drakov spojene s kratuckym pribehom v style starych cartoons. Myslim, ze by bolo krajsie, keby miesto toho na DVD pridali interaktivnejsiu moznost prehliadky drakov a ich pribehov - po jednom. Deti hadam neurazi. ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Museli jste být šílení, aby ste tady žili a myslím, že já jsem byl taky dost šílenej............... Příběh začíná rekapitulací celovečerního filmu. Tento příběh je natočen podle Knihy draků, kterou sepsal Borgen Převelice Nešťastný. Vtipné a klasicky kreslené, zábavné i poučné. CITÁT - A stal se z něho Borg Udatný.......... ()

Stružák 

všetky recenzie používateľa

Jestli čekáte, že to bude kraťas, který vám bude "předčítat" informace o různých typech draků jak z encyklopedie, budete spokojeni. Jestli se ovšem chcete pobavit, sáhněte jinam. Jasně, některý draci jsou docela roztomilý, ale to je asi tak všechno. Na druhou stranu, komu se líbil samotnej film Jak vycvičit draka, bude asi spokojenej. ()

Lokitre 

všetky recenzie používateľa

Pro ty, kterým se líbil film Jak vycvičit draka z roku 2010 a chtějí se dozvědět více o dracích, tak těm se toto rozšíření bude zamlouvat. Tento krátký snímek je pojat jako prohlížení Knihy draků proložené příběhy vyprávějící o setkání s každým z nich. Každý drak je zde zařazen do skupiny, jsou zde vysvětleny jeho přednosti, slabiny, chování a hlavně jak každého z nich ochočit a posléze i trénovat. Celou knihou vás provází Škyťák takže nechybí ani nějaký ten vtip. Vedle animace 3D, na kterou jsme zvyklí z již zmíněného filmu , je tu i jednohuché 2D (škoda, jinak by to bylo dokonalé). ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama