Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pôrodnici naraz porodia dve ženy s rovnakým priezviskom - Lýdia Šťastná a Katarína Šťastná. Najkrajší deň ich života im pokazí výpadok elektriny.  V tme im sestričky nešťastne zamenia deti.  O 16 rokov neskôr, žijú úplne odlišný život. Lýdia býva s pracovitým manželom Viktorom a drzým tínedžerom Adamom v honosnom sídle. Katarína žije v rozpadnutej chatrči s nezodpovedným manželom Jozefom, múdrym synom Šimonom a  dedom Ivanom. Svet oboch rodín sa otočí hore nohami, keď  po rokoch zistia pravdu o svojich deťoch. Svet sa otočí hore nohami ešte viac, keď sa tieto dve rodiny konečne stretnú. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Druhý slovenský pokus o crazy komedii v roce 2022 začal prvním dílem výměnou novorozenců v porodnici. První polovina je klasická křečovitá snaha o humor za každou cenu bez valného výsledku, ale druhá polovina už něco měla. Na  "jistotu" opět převzatá věc tentokrát z Ruska. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvý diel sa celkom vydaril. Hlavne tá Miezgova línia ponúka veľa vtipov a hlášok. Ešte dobre, že ide o prerábku a nemuseli nič vymýšľať naši umelci z vlastnej hlavy, to by asi nedopadlo tak dobre. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Markíza vo veľkom skupuje zahraničné licencie na seriály a tak po talianskej prerábke v podobe Druhej šance prináša ruskú prerábku Šťastní vs. Šťastní. ⚪Len neviem, či bol práve toto šťastní výber, postaviť základnú komediálnu premisu na výmene detí, znie (aj vyzerá) to celkom bizarne, a nie v tom dobrom slova zmysle. Schematické postavy, kultivovaní boháči a skoro poloretardovaní chudáci, to všetko ešte v hábe ,,babovřeskových" vtipov, ktoré fakt už tejto generácii vtipné nie sú a u tej staršej pochybujem, že si seriál zapne.⚪ Je to také nemastné-neslané, skoro až gýčovo blbé, korunuje to Skarletka, teda pardón, Krajčiová, ktorá už 15 rokov hrá Skarletku, akurát vždy v inom fimovom/seriálovom počine. Druhému dielu sa už radšej vyhnem a skôr zapátram po origináli.⚪ ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa

Normálne som rozmýšľal, či tomu nechodím aj 4*. Je to milé a miestami dosť vtipné. Za použitú hudbu by si zaslúžili aj plný počet. Cinkota a Krajčiová hrajú veľmi dobre, ale Miezga si kradne seriál pre seba. Tomu tá úloha ide. Mladí herci Kubala a Bolf sa tu moc ešte neukázali. ()

Reklama

Reklama