Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužitie s tými, ktorých máme radi môže byť náročné, avšak spolužitie s tými najodlišnejšími cudzincami, ktorí využívajú pohostinnosť a nevedia sa správať, to znie ako Viktorova nočná mora. Nanešťastie pre neho sa mu splnila. Všade, kam sa vo svojom dome pohne, narazí na jediné - skazu, ktorú za sebou nechávajú Jozef s dedom Ivanom. Katarína a Lýdia majú iné problémy - ich rozdielne výchovné metódy nepomáhajú usmerniť ani jedného zo synov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪No, druhú šancu sa oplatí dať tým, ktorí si to zaslúžia, čo v prípade tohto seriálu neplatí. Jediné, čo to drží nad vodou je herecký výkon ešte člena ,,staršej hereckej školy" Cinkotu, rovnako Hurajová aj Miezga čo-to uhrajú, no všetci ostatní sú skôr paródie na svoje už tak karikatúry-postavy, čomu kraľuje dedko Šťastný, primitívny humor operujúci s rôznymi ,,akože vtipnými vidláckymi hláškami" typu: ,,Musím sa ísť ešte vyšťať" a podobne. Vlastne je to vo svojej podstate celkom nudné a prináša to len archetypy a klišé, neviem, v čom by to malo súčasného diváka zaujať.⚪ ()

Razz odpad!

všetky recenzie používateľa

Štyri hviezdy či dokonca päť? Asi som z iného vesmíru. V tom mojom sa čudujeme, kto takú blbosť napísal, kúpil, natočil a pustil verejnosti. A tomu, či sa samotní herci necítia trápne hrať v niečom tak prízemnom a hlúpom. Ak máte hodinu voľného času, nezabíjajte ho prosím týmto. Pozrite si radšej niečo iné, ponúk je veľmi veľa. ()

Reklama

Reklama