Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pôrodnici naraz porodia dve ženy s rovnakým priezviskom - Lýdia Šťastná a Katarína Šťastná. Najkrajší deň ich života im pokazí výpadok elektriny.  V tme im sestričky nešťastne zamenia deti.  O 16 rokov neskôr, žijú úplne odlišný život. Lýdia býva s pracovitým manželom Viktorom a drzým tínedžerom Adamom v honosnom sídle. Katarína žije v rozpadnutej chatrči s nezodpovedným manželom Jozefom, múdrym synom Šimonom a  dedom Ivanom. Svet oboch rodín sa otočí hore nohami, keď  po rokoch zistia pravdu o svojich deťoch. Svet sa otočí hore nohami ešte viac, keď sa tieto dve rodiny konečne stretnú. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvý diel sa celkom vydaril. Hlavne tá Miezgova línia ponúka veľa vtipov a hlášok. Ešte dobre, že ide o prerábku a nemuseli nič vymýšľať naši umelci z vlastnej hlavy, to by asi nedopadlo tak dobre. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Markíza vo veľkom skupuje zahraničné licencie na seriály a tak po talianskej prerábke v podobe Druhej šance prináša ruskú prerábku Šťastní vs. Šťastní. ⚪Len neviem, či bol práve toto šťastní výber, postaviť základnú komediálnu premisu na výmene detí, znie (aj vyzerá) to celkom bizarne, a nie v tom dobrom slova zmysle. Schematické postavy, kultivovaní boháči a skoro poloretardovaní chudáci, to všetko ešte v hábe ,,babovřeskových" vtipov, ktoré fakt už tejto generácii vtipné nie sú a u tej staršej pochybujem, že si seriál zapne.⚪ Je to také nemastné-neslané, skoro až gýčovo blbé, korunuje to Skarletka, teda pardón, Krajčiová, ktorá už 15 rokov hrá Skarletku, akurát vždy v inom fimovom/seriálovom počine. Druhému dielu sa už radšej vyhnem a skôr zapátram po origináli.⚪ ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Druhý slovenský pokus o crazy komedii v roce 2022 začal prvním dílem výměnou novorozenců v porodnici. První polovina je klasická křečovitá snaha o humor za každou cenu bez valného výsledku, ale druhá polovina už něco měla. Na  "jistotu" opět převzatá věc tentokrát z Ruska. ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa

Normálne som rozmýšľal, či tomu nechodím aj 4*. Je to milé a miestami dosť vtipné. Za použitú hudbu by si zaslúžili aj plný počet. Cinkota a Krajčiová hrajú veľmi dobre, ale Miezga si kradne seriál pre seba. Tomu tá úloha ide. Mladí herci Kubala a Bolf sa tu moc ešte neukázali. ()

Reklama

Reklama