Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videá (7)

Trailer

Recenzie (91)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Strážca prechodu pre chodcov nie je skutočné zamestnanie.“ Ja neviem, mne to nevadilo. Nebudem sa tu na nič hrať a stoj čo stoj lacno kritizovať. Zázrak to fakt nebol, ale ak sa na tom chce niekto odbavovať a dávať tomu 1*, tak to mi nepripadá fér. Zarazilo ma, že to má vtipné situácie, ale je ich málo. Občas sa pousmejete, ale to je asi tak všetko („tatínek se hraje, sám se sebou“, skok do bazénu, bobek). Tiež ma zaskočilo, že každý Wahlberga kritizuje, že stále hrá sám seba a vraj to robí aj tu, ale pravdupovediac mne to pripadalo tak, že tu práveže naopak dosť ide proti svojmu obvyklému imidžu. Vlastne hrá skrachovanca, ktorý to o sebe vie a trápi ho to. Kevin Hart mi nikdy nevadil a nevadí mi ani tu (film aj produkoval). Ale ak TOTO stálo 80 miliónov, tak nemám slov. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Wahlberg i Hart sice poněkolikáté hrají naprosto to samé, ale zatím mě neotravují. Vtipné hlášky a bizarní situace tak střídají těmi, které nikam nevedou… a k vlastní škodě i nezanedbatelným množstvím fekálních gagů, z nichž ovšem většinou zvládnou vykličkovat "s čistým štítem". Nevím, nějak mi to nevadilo; připomnělo mi to pásové romantické "sandlerovky", u kterých se také nikdo nepředře, přestože (anebo právě protože) je výsledek zaručen. 50 % ()

Reklama

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se hodně slušně, ale při hodnocení jsem v rozpacích. Chtěl jsem vychválit režii a nadávat na scénář. Za obojím ale stojí stejná osoba a tak jsem na rozpacích. Místy je film prostě příšerně napsaný, trapný, jalový a se zbytečnými scénami. Načasování a podání vtipů se ale několikrát povedlo (puma a králičí bobek) a já se nahlas smál. Takže celkový výsledek nadprůměrný a klidně bych se někdy podíval na druhý díl se stejným obsazením. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Otec rodiny, ktorý berie svoju úlohu vo svojom meste naozaj vážne, dostane od manželky čas na seba. Rozhodne sa podniknúť bláznivý víkend so svojím starým kamarátom. Herecké obsadenie: Harta aj Wahlberga mám v komediálnej rovine naozaj rád, ale filmy pod ktorými sú v poslednej dobe podpísaný sú hrozné. Mark to od Teda ťahá s komédiami za slabší koniec a Kev ak by nebol ukričaný malý černoško vo veľkomeste tak si ho nikto ani nevšimne. Prevedenie: Banálna komédia, ktorých je na svete kopa ale opäť sa stretávam s tým, že je to maximálne nevtipné. Pocity: Jediný moment kedy som si uvedomil že sa bavím boli scény so zvieratami, či už s korytnačkou alebo s pumou, tam som sa naozaj zabával. Fekálny humor ma tiež dokáže pobaviť. Ale prečo musí vždy v týchto amerických komédiách prísť na morálne precitnutie a dlhú reč plnú sračiek kde sa hlavný hrdina za svoje správanie ospravedlňuje v podstate celému svetu. Pridaná hodnota: Priemerná komédia bez nápadu. 30% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Na Netflix dorazila ďalšia „komédia na víkend“ v podaní Kevina Harta. Teraz si Hart zobral k sebe Marka Wahlberga. Najväčším problém tejto B-čkovej buddy komédii, vedľa plochého a nemastného scenáru, je to, že chémia medzi dvojicou horko-ťažko funguje nejako len do poloviny príbehu.  Keď nie ste skalným fanúšikom Kevin Hart-based humoru a chcete nájsť „čas na seba“, tak budete musieť vybrať inú komédiu. Mark Whalberg v danom žánru dokáže podať oveľa lepšie výkony. P.S.: Po The Man from Toronto ešte slabší výstup od Harta. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galéria (165)

Súvisiace novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (viac)

Reklama

Reklama