Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videá (7)

Trailer

Recenzie (91)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Mentálne zaostalá rasistická šou afroamerickej neofašistickej opice, ktorá sa celý čas snaží vytvoriť pokus o komédiu. Ostáva dúfať že máte vo svojom okolí mnoho afroamerických nadradených občanov spoločnosti, ktorích ženy chodia do práce, nepoberajú sociálne dávky a muži namiesto chlastania vína z krabice vzorne poskytujú starostlivosť svojim deťom. Nehovoriac o tom že s radosťou zaplatia Váš 47.000 eurový dlh...tak vymyslieť takýto scifi hnoj chce talent, škoda horšieho spracovania a zlej kamery, nehovoriac o výkone hlavnej postavy. Podpriemerné neofašistické scifi... ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Kevin Hart už se asi momentálně usadil na trůnu pro černého komediálního krále (nebo alespoň pro první volbu u black and white dvojice)…..no, v tomto případě svoji pozici nepotvrdil. Takže Kevin Hart. K tomu k ruce dostane dost možná nejkomplexnějšího herce své generace Marka Wahlberga a autora kousků jako Fort je lotr nebo Zoolander….tohle mělo dopadnou mnohem lépe. Ale ono by to nemělo být o Hartovi nebo Whalbergovi, mělo by to být o humoru a já marně vzpomínám, zda jsem byť jenom pousmál. Nebál bych se použít otřepané „nemastné - neslané“ a nebo být ještě krutější a označit Čas na sebe za zbytečný. Necháme se překvapit, kdo další stojí ve frontě na Kevina a zda budeme mít větší štěstí, než méďův kámoš Marky Mark, protože jemu to pomalu uvadající kariéru určitě nepomohlo vrátit, tak kde byla dejme tomu před patnácti lety. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Na Netflix dorazila ďalšia „komédia na víkend“ v podaní Kevina Harta. Teraz si Hart zobral k sebe Marka Wahlberga. Najväčším problém tejto B-čkovej buddy komédii, vedľa plochého a nemastného scenáru, je to, že chémia medzi dvojicou horko-ťažko funguje nejako len do poloviny príbehu.  Keď nie ste skalným fanúšikom Kevin Hart-based humoru a chcete nájsť „čas na seba“, tak budete musieť vybrať inú komédiu. Mark Whalberg v danom žánru dokáže podať oveľa lepšie výkony. P.S.: Po The Man from Toronto ešte slabší výstup od Harta. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Snaží sa to byť príliš veľa vecí naraz a nakoniec nesplní očakávania ani v jednej z nich. Je to ako keby ste sa pokúsili spojiť dva nesúvisiace puzzle do jedného obrazu - výsledok je chaotický a nepresvedčivý. A háumorné scénky sú robené dosť nasilu, hoci niektoré momenty sú zábavné. Celkový dojem je v tejto komédii pomerne odpudivý. Podpriemer. 40/100 ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

Dalsi z rady nemastnych/neslanych Wahlberoviek poslednej doby. Par frkov sa najde, ale nie je tam nic co by stalo za odporucanie, Kevin Hart sa snazi, ale ak Vam nepride vtipny (co je moj pripad) tak vacsinu humoru pretrpite. Vobec by ma neprekvapilo ak by vyslo najavo ze Mark Wahlberg je na tom rovnako ako Bruce Willis a berie vsetky mozne projekty a na ich kvalitu nehladi (i ked take Willisovske odpady to este stale nie su...). ()

Galéria (165)

Súvisiace novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (viac)

Reklama

Reklama