Reklama

Reklama

Odznak Vysočina

(seriál)
  • Česko Odznak Vysočina
TV spot
Česko, (2022–2024), 20 h 10 min (Minutáž: 45–60 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrajú:

Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek, Patrik Děrgel, Martina Jindrová, Marcel Vašinka, Václav Maixner, Vladimír Škultéty (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Malé mesto Veselá vyzerá na prvý pohľad až idylicky – „všetci“ sa spolu poznajú a stretávajú sa cestou do školy a do práce, navyše v malebnom prostredí Vysočiny, ktorá ale vie mnohokrát ukázať aj svoju drsnú tvár. Vo Veselej sídli menšie oddelenie kriminálnej polície, ktoré vedie žena - Dana Skálová (Monika Hilmerová). Ani malé mesto a vidiek však nie sú ušetrené závažných zločinov, nejde síce o sériových vrahov či záhadné alebo brutálne kauzy, ale aj napriek tomu zasiahnu do života celej komunity. Dôležitá je interakcia medzi jednotlivými zúčastnenými či podozrivými, ktorí klamú a navzájom sa obviňujú, nechýbajú ani nespoľahliví svedkovia a ďalšie postavy, ktoré vedia vyšetrovanie poriadne skomplikovať. Tajomstvo je ukryté práve v ľuďoch, ich osudoch a motiváciách, skôr než v samotnom vykonštruovanom prevedení vraždy. Hľadanie páchateľa je preto spoločnou prácou celého tímu. Zároveň rozpletáme aj súkromné životy hlavných postáv, sledujeme, ako sa vysporiadajú s dramatickými udalosťami počas vyšetrovania, ale aj so svojou vlastnou minulosťou a predstavami o budúcnosti. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (16)

Zlobába (2022) (S01E01) 

......ten úvod bol dosť nepresvedčivý.....téma prvej časti i obsadenie - hádam si zvyknem.....príroda pekná taká Polície Modrava. ()

Deň blbec (2022) (S01E02) 

....dievčatá sa v bare nechajú opiť a zneužiť....a jedna na to doplatí-na svoju ľahkovážnosť- .......aké prekvapivé.... ()

Špirála (2022) (S01E03) 

.....ten exekútor.....hmm riadna špina - nie preto, že vykonáva svoje povolanie -ale preto, že ho zneužíva  na zneužívanie manželiek a dcér exekuovaných....no tú nakladačku s bejzbolku si iste zaslúžil....... ()

Vlčí kraj (2022) (S01E04) 

.......vskutku dobrý diel.....len stále ešte "zápasím " s Monikou Hilmerovou.... ()

Starí známi (2022) (S01E05) 

…….bez hlbšieho rozboru - fajn . I zamotané i príbehovo dobré.... partia vyslúžilých vojakov ........ ()

Najlepší človek na svete (2022) (S01E07) 

.....tiež fajn časť - ale pozor obsah filmu je zlý - nie jeho telo pohodil....to telo mu vypadlo z auta - stratil ho malo byť správne  ..... dobrá scéna ku koncu keď zadávateľ vraždy  sa neudrží a dusivo sa smeje, že  vodič to telo stratil a dopadlo to ako dopadlo.... ()

Na samote (2022) (S01E08) 

.....príbeh tak na 2,6 hviezdy ....námet o ornitologovi, ktorý aj svojho vlastného  vtáka rád venčí kade chodí ....a kapitánka v podaní M.H., ktorá tiež s ním prndosila a ani nevedela meno, odkiaľ je ....nič....aspoň ,že prípady neriešila kosatým štvorcom... ()

Nebojsa (2023) (S02E01) 

....... ()

Kŕmidlo (2023) (S02E02) 

.......... ()

Na dne (2023) (S02E04) 

........hodne veľká motanica ,kde sa zo zdanlivo obyčajného príbehu stáva moc komplikovaný....až niekedy na škodu veci.... ()

Vydierač (2023) (S02E06) 

.......... ()

Skriňa (2023) (S02E07) 

,,,,,,,, ()

V pasci (2023) (S02E08) 

...... ()

Reklama

Reklama