Reklama

Reklama

Reacher

(seriál)
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvorcovia:

Nick Santora

Predloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrajú:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenzie používateľa Emílio k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2022) (S01) 

V dobe uvedomelých kurvičov vec nevídaná, niekto natočil seriál bez agitky, ktorý sa drží predlohy ako kliešť. Neznalec dostane jednohubku na nudné sychravé večery, čitateľ spokojne sleduje z pohodlia gauča a často sa pousmeje, keď mu scéna oživí spomienku na pasáž dávno prečítanej knihy. Vďaka rešpektu k predlohe tak ani nemá dôvod nimrať sa v tom, či je niečo zle, len si užíva známu atmosféru a zvedavo čaká, ako to zvládnu ďalej. Reacherovi televízia svedčí a séria je presne tým, čím Childova knižka - svižné a zábavné béčko. Uvidíme, čo z toho vydestilujú ďalej, nakoľko úvodné JATKY slúžiace ako predloha sú asi aj najlepšou reacherovkou. Každopádne materiál na pár sérií by sa tam ešte bezproblémov našiel. Dávam zábavných, odľahčených a nijak sa nežerúcich 5 hviezd. Takto nejak sa to súdruhovia má robiť. ()

Season 2 (2023) (S02) odpad!

Páni, to teda bola jazda... potrubím rovno do žumpy. Po narachanej prvej sérii sa v Amazone zjavne vydesili z "maskulínneho bieleho monštra" čo poslali na obrazovky. Vykašlali sa preto na chronológiu kníh a cielene siahli ďalej do Childovej tvorby (kde aj on sám už viac či menej len varí z vody), aby ten ideologický prúser trošku rozpustili v trendy týmovke. Ričsona tak tesne obklopili ešte väčší neherci, ako je on sám (vymyslená nečakaná epizódka s Finlayom bola nakoniec príjemným osviežením), eRkové fatality boli nahradené neuveriteľne hlúpymi prestrelkami a nijak to nevylepšil ani nudný a nudiaci sa koženný Robert P. Skrátka sterilná generická nuda bez rýčerovského trademarku polámaných kostí zabalená tak, že to vyzerá o polovicu lacnejšie ako prvá séria. Takže hoši, urobte zasa z Rýčera toho ľahko zatrpknutého solitéra, ktorým je, doprajte mu peknú ženskú do zapadnutého motela a nechajte ho robiť to, čo mu ide najlepšie... alebo sa na to radšej vyserte. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama