Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (81)

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Nemastný - neslaný, amatérsky natočený mix žánrov z ktorých vo filme nefunguje ani jeden, a vôbec... vlastne tam nefunguje nič. Denis Leary v takejto trocharine? Ja som si ho fakt hodne obľúbil v seriáli Rescue me, ktorý bol originálny, vtipný, dobre napísaný aj zahraný a Denis sa tam hodil ako penis medzi zuby. O to väčšie sklamanie som zažil, keď som ho videl hrať v tomto ušmudlanom fliku a ešte väčšou záhadou je pre mňa skutočnosť, že to vôbec niekto financoval. Tento film vlastne ani nemá poriadny príbeh - je to iba sled scén, z ktorých ani jedna nie je ani vtipná ani napínavá ani divácky niečím zaujímavá. Vedľajšia línia dvoch pošukov, ktorí akože vymýšľajú scenár k filmu mi dala celkom dobrú predstavu o tom, ako asi písali scenár k tomuto snímku v skutočnosti. Z tohoto mi bolo vážne smutno a bola to strata času. Žiaľ, na nejakého nového Tommyho Gavina už bude Leary (bez urážky) asi príliš starý. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Asi najnormálnejší a najdiváckejší DiCillov film. Mix čiernohumornej komédie, drámy a trochu aj thrilleru. Najviac sa mi páči práve romantická línia medzi smoliarskym policajtom Learym a sexy chiropraktičkou Hurleyovou. V žiadnom inom filme sa mi Hurleyová nepáčila, ale tu je skvelá. No a zaujmú aj vedľajšie postavičky a línie. Zmätený Learyho parťák Buscemi, ktorý zisťuje, že je asi gay. Párik scenáristov, ktorý evidentne odkazuje na Tarantina a jeho Reservoir Dogs. Snáď len tá detektívna línia s dcérou, ktorá si najme zabijákov na otca je trochu WTF. Ale nakoniec všetky línie do seba pekne zapadnú a na konci ma vždy mrzí, že film nie je dlhší. S tými sympatickými postavami by som kľudne rád strávil aj viac času. 7/10. ()

Reklama

Yoss 

všetky recenzie používateľa

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Denis Leary jako policajt, kterého bolí záda a Elizabeth Hurley jako zatraceně sexy masérka v příjemném nezávislém filmu s trochou kriminální zápletky a dvěma skvělými začínajícími spolubydlícími scénáristy, kteří dodávají komediální prvek jednoduchého ale inteligentního filmu. jako bonus Steve Buscemi v menší roli. ()

cherita 

všetky recenzie používateľa

Opravdu povedená dvojka policajtů, jeden má v háji koleno, druhý záda. Krásná chiropraktička, která má trochu problémy se sebekontrolou. Dva filmoví nadšenci v červeném sepisující na koleni scénář století. Steve Buscemi, vrhací šipky a postřelená ryba...nejsem poznamenaná jinými filmy Toma DiCilla ani očekáváním s tím spojeným, takže můžu dát bez výčitek svědomí 80%. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama