Reklama

Reklama

Jigeum Uri Hakgyoneun

(seriál)
  • Južná Kórea 지금 우리 학교는 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (117)

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Trailer navozuje pocit, že nás čeká strhující apokalyptická zombie série z prostředí střední školy. Realita je taková, že dostanete dvanáct hodin blábolení v uzavřených místnostech, naprosto nelogické jednání postav a spoustu děr ve scénáři. Jednu hvězdu za masky a několik slušnějších zombie scén, ale spíše nedoporučuji. Roztáhnout tuhle pitomost na dvanáct hodinových dílů považuji od tvůrců za šílenství. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Takto si predstavujem Zombie seriál. Hneď prvý diel je skvelá režba na škole, kde Zombíci trhajú každého a kde je akcia za akciou. Postavy sú úplne top, dlho sa mi nestalo, žeby som si ich takto zamiloval už na začiatku. Najlepšie na tom je, že každú jednu časť sa o nich reálne bojíte, máte nervy kto ďalší umrie a že teda umierajú. Niekedy aj dosť prekvapivé hlavné postavy. Emotívne akurát, vôbec mi nevadili ani pomalšie časti, ktoré nám ešte viacej priblížili postavy. Posledný diel som však čakal troška lepší, na druhú sériu ale teda obrovská zvedavosť. 5* istých. ()

UhLee 

všetky recenzie používateľa

První série - (7,5/10). V poslední době se začíná protrhávat pytel s počiny z Jižní Korey. V mém případě je to velice vítané. Má to svoje kouzlo a All of Us Are Dead není výjimkou. Tísnivá atmosféra střední školy v Hjosanu je ubíjející a dějová linka právě z tohoto místa je hlavním tahounem celého seriálu. Zombie apokalypsa je rozhodně zajímavé a v mých očích neokoukané téma, takže jsem dal tomuto projektu šanci. Jsem spokojený, ale ne vyloženě nadšený. Největší pozitivum vidím v emocích a hereckých výkonech. Nevím, jestli všichni Korejci umí na požádání bulet, ale tady jsem žasnul nad jejich herectvím. Hrozně dobře se mi na to koukalo. Výhradu bych ovšem měl k tempu a délce seriálu. O takového typu (zombie hunting) bych čekla poněkud svižnější tempo a menší počet epizod. 12 hodin bylo i na mě občas ubíjející nálož. Ovšem to je asi tak jediné velké negativum. Pak můžu už jenom zmínit skvělé nápady, které nám korejská podívaná nabídla. Ať už se bavíme o záporákovi, který je fakt na zabití a hraje to fakt parádně. Potom, že žádná postava není v bezpečí a umírá se tady ve velkém i mezi hrdiny. Jako poslední bych zmínil poněkud kontroverzní humor, o který se tady občas snaží, který byl rozhodně odvážný, ale v určitých chvílích to tam krásně sedlo. Další série už potřeba není, ale pokud vznikne, tak se na ni s největší pravděpodobností podívám. Nejlepší epizoda: Episode 11 (E11) ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Seriál bol trochu odlišný a zaujímavejší, než som očakával, takže si po jeho vzhliadnutí odnášam pozitívne pocity. Páčilo sa mi, že nešlo ani tak o zombie ako skôr o vírus, všetko bolo pomerne logicky vysvetlené a logiku malo aj konanie postáv. Postavy boli tiež fajn, rôznorodé, a umieral fakt bárskto a hocikedy. Taktiež sa mi páčila menšia odchýlka v premene postáv a to, že sa celá pandémia nevenovala iba škole, ale boli viaceré lokality, postavy, resp. skupiny postáv, a že to celé bolo dobrodružné, stále sa niečo dialo a seriál (aspoň mňa osobne) nenudil ani chvíľku. 7,6/10. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (4)

  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama