Reklama

Reklama

Miesto zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Česko Místo zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrajú:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Tím ostrieľaných kriminalistov odhaľuje zločiny v Juhočeskom kraji. Okrem vyšetrovania a náhľadu do kriminalistickej práce prinesie seriál aj pohľad do súkromia postáv. Šéf vyšetrovacieho tímu, Karel Dvořák (David Novotný), predtým slúžil v tajných službách a nepriamo zavinil fatálne zranenie kamaráta. Diváci sa môžu tešiť aj na Emu Grodskú (Pavla Beretová), ktorá je z Ostravy prevelená do Českých Budejovíc na miesto šéfky kriminálky. Okrem služobne starších vyšetrovateľov sa seriál zameria aj na mladú dvojicu kriminalistov v podaní Jany Šímovej (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tím doplní aj štátna zástupkyňa Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a súdny lekár Alex Karpenko (Martin Myšička). (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa tuctovychlap k tomuto seriálu (4)

Slnovrat (2023) (E01) 

ale jooo..ku káve na pomaly plynúce popoludnie to išlo..žiaden päťhviezdičkový Sherlock, ale ani odpad..ktovie, možno sa polepšia (nedostatky vymenovali odeňskôrpíšúcikritici)..takže minimálne ešte jedno kávové odpoludnie im venujem.. ()

Statok (2023) (E02) 

pičoviny, zmätky, prešľapy, nelogičnosť..ale stále tomu dávam šancu.. ()

Únos (2023) (E04) 

šulín tam pracuje roky a nepozná syna uneseného..stále verím, že to bude fajn..:) ()

Čierne svetlo (2023) (E05) 

i Jan Žižka by mal radosť zo slepého Teplého, ho ho.. ()

Reklama

Reklama