Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja bratia prichádzajú po pravdepodobnej smrti svojho otca urobiť poriadok do videopožičovne, ktorú vlastnil celý život. Medzi obyčajnými kazetami nájdu i stolovú hru Beyond the Gates, ktorá, ako sa zdá, môže mať spojitosť s otcovým zmiznutím. Bratia hru rozohrajú a vstúpia do sveta zosnulých duší, z ktorého nevedie cesta späť. Je to však posledná možnosť ako zistiť, čo sa otcovi stalo. Hra má však svoje vlastné pravidlá, ktoré si vyžadujú krv ich milovaných osôb. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nepopieram, že ide prevažne v druhej polovici o snaživý návrat k 80-tkam. Soundtrack solídny, jeden, dva nápady dobré, gore taktiež, no že by sa jednalo o nejakú mimoriadnu "Nočnú moru", to teda nemôžem povedať. Najväčším kameňom úrazu je úvodných, žalostne tragických 40 minút. No ako to mám ohodnotiť keď prvá polka stojí doslova za hovno?? - 45% ()

MatejNosal 

všetky recenzie používateľa

Herecky veľmi slabo zahrané a atmosféru tu nájdete asi ťažko. Nie je to strašidelné ani vtipné. Hrozne roztahané s kopou hluchych miest a to ide o krátky film. Gore slušne ale to nestačí. Keby to radšej spravia PG12 a ako epizódku Bojíte se tmy bola by to pecka, takto veľká slabota a strata času. (39%) ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

První polovina byla k uzoufání nudná. Retro look nepomáhal a nic nebylo platné ani docela sympatické herectvo. Něco dít se začalo až v druhých cca čtyřiceti minutách, ale pořád to nebylo ono. Je tu sice pár scén s lepší atmosférou a solidním gore a Barbara Crampton promlouvající z videokazety baví, ale ta vata mezi tím tu chybí. Navíc jsem tu nějak postrádal tu komedii. Celkově nic moc. 30% ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Ale jo proč ne. Pokud čekáte něco extra strašidelnýho tak budete asi zklamaný ale já se docela bavil. Dusná atmosféra se táhne celým filmem a hlavní postavy nejsou uplně hloupý. Barbara Crampton čumící z VHSky je sama o sobě dost creepy. V několika momentech se objeví i slušný gore, na to si ovšem pár desítek minut musíte počkat. Čim dál ve filmu jste, tim je to lepší. Hudbu má na starosti Wojciech Golczewski takže očekávejte osmdesátkový synťáky na každým rohu. Solidní průměr, neni to nic extra ale zase tu neni důvod proč to strhávat dolů. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Osmdesátky jsou už pár let v kurzu a já doufám, že ještě nějaký ten rok v kurzu zůstanou, protože díky téhle ejtýs módní vlně vznikají takovéhle parádní filmy. Jasně, taky mám rád krváky, ve kterých se to od prvních záběrů barví do červena a chlápci s mačetama nebo motorovkama rubou jednoho týnejdžra za druhým. Ale dokážu si zároveň i vychutnat staromódní "VHSkový" horror s pomalým rozjezdem, klidnou kamerou a neexhibujícími "normálními" postavami. A to je přesně tenhle případ. A k tomu parádní synťáková muzika, mňam. ()

Zaujímavosti (4)

  • Film bol natáčaný v slávnej Eddie Brandt's Saturday Matinee - prvej video požičovni v Los Angeles (založenej koncom 70. rokov 20. storočia), ktorej pýchou je obrovská zbierka videokaziet, DVD nosičov, filmových plagátov a vzácnych fotografií. (beso74)
  • Pravidlá hry sú rovnaké, ako pri hraní Ouiji. (beso74)
  • Režisér Jackson Stewart chcel mať v hlavných úlohách dvoch bratov, ktorí sa kvôli otcovej smrti po dlhej dobe zmieria, pretože mnoho jeho kamarátov sa mu zdôverilo s tým, že ich mrzia zlé vzťahy s dnes už zosnulými rodičmi. (Marceloo)

Reklama

Reklama