Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (270)

plagát

Dashcam (2021) 

Páči sa mi ze režisér zobrazil antikovidáčku ako totálnu piču takže je jasné čo si o takých ľuďoch myslí. Inak je to strata času...(40%)

plagát

Niekto na druhej strane (2020) 

Po štylistickej stránke fajn len škoda toho ohraného príbehu kde sa postavy nesprávali vôbec normálne a lakačiek alá Wan bez nápadu. Nič nové z toho nevzišlo akurát ďalšia recyklácia duchariny. 45%

plagát

V sieti 18+ (2020) 

Ktovie koľko z tých chalanov zo štábu má podobné chúťky...

plagát

30 strieborných - El espejo (2020) (epizóda) 

Zlátanina, nabudúce tam budú už aj mimozemšťania. Zmanipuluje celé mesto ale ich dvoch aby mu vydali mincu to už nevie...celé smiešne ale baví ma to hlavne kvôli tomu že akú pi*ovinu tam ešte vymyslia. (50%)

plagát

30 strieborných - Telarañas (2020) (epizóda) 

Kvalitné béčko, kde sa stále niečo deje a film nenudí i keď občas u mňa vyvolal cringe. Uvidíme čo bude ďalej. (70%)

plagát

#FOLLOWME (2020) 

U mňa predvídateľná "hra" ale aj tak som sa celkom bavil. Dokým boli v Escape Room bolo to aj napínavé, potom sa to zvrtlo a už ma to moc nebavilo. Koniec to celkom, aj keď nie moc originálne, zachránil. (The Game meets Hostel) (50%)

plagát

Yummy (2019) 

Najväčší horor na tomto filme bolo to, že si hlavná predstaviteľka chcela nechať zmenšiť prsia. Ostatné bolo nie moc podarená komédia. (40%)

plagát

Chata (2019) 

Po vizuálnej a atmosférickej stránke takmer dokonalé, no to je asi tak všetko čakal som teda väčšie psycho. Začínalo to podobne ako hereditary tak som dúfal aj v podobný psycho priebeh, bohužiaľ sa nedostavil a pointa predvídateľná ako z filmu zo 60. rokov. Ale je možné že sa k filmu ešte vrátim a to hlavne v zimných časoch vďaka úžasnej atmosfére, ktorou je film prešpikovaný. (65%)

plagát

Vivárium (2019) 

9 z 10 lekárov odporúča takúto karanténu. (50%)

plagát

Do temnoty - Série 1 (2018) (séria) 

Snaží sa to byť ako hororové Black Mirror no jednotlivé epizódy sú neskutočne prepálene a skôr či neskôr začnú nudiť. Vážne mi sadli iba tri diely: 2, 5 a 7. Tie hodnotím nadpriemerne. Potom 9,10,11,12 ako priemerné a 1,3,4,6,8 ako podpriemerné až hrozné. Takže v priemere to máme tých 50% za sériu.