Reklama

Reklama

Na okraji priepasti

  • Česko Vydrž! (viac)
Trailer

Američanka Kelly (Brittany Ashworthová) cestuje do talianskych Dolomitov so svojou priateľkou Sophie (Anaïs Parellová), aby si uctila pamiatku svojho priateľa na vrchole hory Antelao. Pred výstupom však stretne štyroch mladých turistov - začínajúcich horolezcov, ktorí sa s nimi pokúšajú flirtovať. Sophie nemá žiadne zábrany a počas noci plnej alkoholu sa vďaka svojej prostorekosti a podrezanému jazyku dostane do problémov. Muži ju fyzicky napadnú a neskôr, zo strachu z následkov a prezradenia, ju zabijú. Kelly všetko nakrúca kamerou z diaľky, ale štyria mladíci si ju všimnú a sú odhodlaní urobiť čokoľvek, aby kameru so záznamom získali. Kelly hľadá záchranu v horách, ale na skalných stenách ju čaká rad nebezpečných nástrah. Boj o prežitie sa začína... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (58)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Mohlo to dopadnúť podstatne lepšie, fiom balansuje (občas aj hrdinka) na hrane...medzi 2 a 3*, za nápad a niektoré vydarené zábery som sa nakoniec priklonil k lepšiemu hodnoteniu, aj keď bolo tu množstvo doslova iritujúcich scén. Treba však uznať že v prípade Britov a ich hororov zvyknem prižmúriť jedno oko. Našťastie až pri hodnotení a nie počas filmu. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Zprvu už jsem myslel, že budu odpadit a házet směr koš, protože skvadru tak nesympatických postav aby divák pohledal. Ale postupně jsem zjistil, že ze dvou holek je vypatlaná kravka jenom jedna, a ze čtyř kluků je pouze jeden hovado extrémní, zatímco ostatní jsou jen hovada obyčejná, tedy obecná. Samozřejmě taky nehodlám kritizovat oblíbené "nelogické (=dementní) chování postav" a absurditu scénáře s jeho hady na nočních severních stěnách apod. Protože o to v tohle filmu přece nejde. Jde v něm o to ukázat, jak to jedna sexy vysportovaná buchta nandá čtyřem hnusným, namyšleným a amorálním frajírkům. Jejda, doufám že jsem teď někomu nepokazil divácký zážitek... No prostě podobným, tzn. nenáročným, oddechovým, a přitom adrenalinovým a vizuálně lepým thrillerům, dávají spokojení dřevorubci po šichtě zpravidla čtyři hvězdy z pěti. ()

Reklama

samkko 

všetky recenzie používateľa

4/10 Thriller i když se ne vždy natočí dobře, je jeden z mých oblíbených žánru a je to taky žánr který je velmi jednoduché pokazit, protože na rozdíl od hororu, který nemá od thrilleru daleko, tak ten aspoň disponuje nějakými jumpscary a hektolitrami krve, kdyžto thriller může postačit jen se svou nepříjemně dusivou atmosféru. A co se asi stane, když máte thriller bez atmosféry, stává se z něj většinou nudné, pomalé, nelogické a lehké drama kdy už jen z nudy doufáte až nastane konec. The Ledge je přesně něco mezi nudou a troškou zábavy. Už když překousnete prvních vykrádajících a klišovitých 20 minut, můžete sledovat bezcharakterní dívku šplhající si to po skalách. Tento film by mohl v klidu sloužit jako počítadlo všemožných nelogičností, klišé a hloupostí. Na druhou stranu se to díky krátké stopáži dalo dokoukat a na procvičení angličtiny to nebylo vůbec špatné. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Skoda,mohol to byt naozaj dobry thriller,ale pri takom mnozstve sci-fi prvkov,tym myslim,ze pri vela scenach som len neveriacky krutil hlavou,co vidim sa jednoducho tento film ani neda lepsie hodnotit,nebudem rozpisovat preco,staci si to len pozriet a myslim,ze pochopite,jednu hviezdu udelujem za krasne prostredie,druhu za sympaticku hlavnu predstavitelku...:-) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Strašne jednoduchý a nudný film so strašne sa chovajúcimi postavami na oboch stranách barikády. Chvíľami som dokonca prial záporákom, aby tú kravu konečne sejmuli, pretože sa správala niekedy ako totálny amatér prvý raz na horách, pritom malo ísť o skúsenú lezkyňu. A to nehovorím o jej debilnem kamarátke, ktorá dráždila a bola drzá, že si takmer zaslúžila, ako skončila... ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (7)

  • V závěrečné bojové scéně mezi Kelly a Joshem je vidět, jak Kelly (Brittany Ashworth) teče z nosu krev, než ji Josh (Ben Lamb) poprvé udeří. V následujících záběrech Kelly z nosu vytéká krev pouze z širokého záběru, zatímco v detailních záběrech je její obličej bez krve. (Johnny.ARN)
  • Had na hoře je hroznýš královský. Je to tropický had, který pochází z Jižní Ameriky a v hornaté oblasti Evropy by nepřežil. (Johnny.ARN)
  • Když je Sophie (Anaïs Parello) poprvé zraněna, Reynolds (Nathan Welsh) se snaží zavolat záchrannou službu na číslo 911. V Itálii, kde je číslo tísňové linky 112, by se nedovolal Jedná se však o chybu postavy, která odpovídá jejímu pravděpodobnému chování, takže se nejedná o hloupost. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama