Reklama

Reklama

My Little Pony: Nová generácia

  • Česko My Little Pony: Nová generace (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické časy Equestrie upadli do zabudnutia. Mohlo by sa zdať, že sa čaro priateľstva vo svete poníkov už nikdy znova neobjaví. Veselá kobylka Sunny má v sebe našťastie dosť odvahy na to, aby sa tvárou v tvár postavila nebezpečenstvu a vydala sa na výpravu, ktorá jej umožní navrátiť harmóniu a mier medzi poníkmi všetkých plemien. Tento príbeh oživuje vieru v silu priateľstva a učí tolerancii k všetkým tvorom bez ohľadu na predsudky a stereotypy. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Krnac

Krnac (hodnotenie, recenzie)

Spoiler

Som rád že to nespravili tak že mágia sveta vysí na troch kameňoch ale že toto riešenie tiež není nič extra.

Ako seriál G4 to vedel podať proste tak nenútene že to pôsobilo ,,realisticky" prečo sú dobré vzťahy dôležité ale tu to idú pomerne na silu.

Samozrejme to že to nabúralo logiku sveta je detail :D , to deti až tak zaujímať nebude ale MLP fóra budú predpokladám teraz vyzerať srandovne keď budú toto rozoberať, nechodím tam ale zo srandy sa teraz pozriem.

Uživateľ Krnac zmazal svoj príspevok.

Gediman

Gediman (hodnotenie, recenzie)

Docela jsem zvědav na seriál... Jestli bude mít popkulturní odkazy a stejně tak chytlavé písničky, jako tenhle film, tak to bude super. Samozřejmě jsem též zvědav na grafické zpracování, i když je mi jasné, že nebude takové, jako v tomto filmu.

Mno, mám tu audiorecenzi.

Reklama

Reklama