Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spas se, kdo můžeš! Útočí mimozemšťané! Skvělá planeta, zabereme ji! Jak řekli, tak udělali. Země je zase jednou ohrožena invazí bojechtivých, po zuby /nebo co to vlastně mají/ ozbrojených Marťanů. Násilí, zkáza, hysterie. A kdo že jim může vzdorovat? Na koho se obracejí oči celého světa? Tím mužem je prezident Spojených států (Jack Nicholson). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (760)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý bol natočený čisto pre mňa (a pár ďalších trpiacich mentálnou poruchou, plus povojnových pamätníkov Zlatého veku brakovej zábavy, ktorý zmenil Ameriku na zem snov a zázrakov). Kde inde uvidíte čivavu s hlavou Sarah Jessiky Parker, Piercea Brosnana ako elegantného zvodného vedca, dve černošské deti zachraňujúce amerického prezidenta v podobe Jacka Nicholsona a Natalie Portman ako jeho dcéru, či Jacka Blacka ako mladého vyholeného hrdinského patriota, príslušníka americkej armády, hynúceho v boji proti odporne vyzerajúcim návštevníkom z Marsu? Priamočiaro skvelé, zvrchovane zábavné! Tieto parodicko-úletárske pocty milujem! Približne 2066,6 periodických intergalaktických percent (násobí sa s užitím alkoholu a akýchkoľvek omamných a psychotropných látok). ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejcáklejších vesmírných dobrodružství, které kdy vzniklo, představí vizionář Tim Burton. Jak šíleně bychom dopadli, kdyby byl Jack Nicholson prezidentem, a na planetu Zemi se zrovna rozhodli zaútočit emzáci? Proč můžeme být rádi, že máme mozkovnu ukrytou v lebce? A škodí klasická hudba zdraví? Všechny odpovědi naleznete právě a jen zde, stejně jako rozdováděného Michaela J. Foxe, Pierce Brosnana nebo Dannyho DeVito. Fakt úlet! ()

Reklama

k212 

všetky recenzie používateľa

Zábavná, svěží a neoriginální (tedy vykradená z čehokoliv z 50. let) vyvražďovačka hereckých celebrit. (Padá jedna hlava za druhou - respektive barevné kostřičky planou). A vůbec mi nevadí, že to všechno je naprostá hovadina a slátanina na entou - protože Mars útočí je klasika žánru zvaný parodie, takže co víc chtít, než se bavit a poznávat kohože si to tvůrci vzali na paškál. ()

Faidra 

všetky recenzie používateľa

Přiznávám bez mučení: ano, je to nejspíš pitomost. Ale pitomost natočená všemi zúčastněnými s láskou, úctou, nadějí a humorem. Film, který se na rozdíl od jiných nebere smrtelně vážně a nedělá ze sebe nic jiného, než je. A někdy je vyčerpanému a naštvanému divákovi, ztrácejícímu víru v budoucnost filmu, zatraceně zapotřebí, aby si s rozpustilým pousmáním řekl, že přesně takhle to má vypadat, protože správný film je hřištěm pro nikdy nedospěvší děti. A Tom Jones je prostě...Tom Jones. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul "Mars útočí!" natočil v roku 1996 rešpektovaný americký režisér Tim Burton. Je to neprávom nedocenený snímok. Veď každý komu sa páčia staré sci-fi filmy z päťdesiatých a šesťdesiatých rokov minulého storočia musí pri tom chrochtať blahom. Má to úžasný retro look. Jednoduchý príbeh o invázii marťanských mozgoskeletonov na Zem natočil maestro Burton svojim jedinečným štýlom. Je vidieť, že ho to bavilo. Do tohto projektu sa zapojila celé plejáda výborných hercov na čele s grandióznym Jackom Nicholsonom, ktorý tu svárnil dokonca až dve postavy. **** ()

Galéria (157)

Zaujímavosti (42)

  • „Mars útočí!“ byla původně sci-fi karetní kolekce z roku 1962, vyprávějící příběh Země napadené mimozemšťany. Společnost Warner Bros. musela pro Burtona koupit její filmová práva. (Olík)
  • Barry Purves vytvořil původní stop-motion animaci, ale nakonec se produkce rozhodla pro CG. Jeho animace nebyla vůbec použita a ani se neobjevil v titulcích. (fannah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené