Reklama

Reklama

Dvojka na zabitie

(seriál)
  • Česko Dvojka na zabití
Česko, 2021, 7 h 43 min (Minutáž: 55–61 min)

Réžia:

Libor Kodad

Scenár:

Tomáš Chvála

Kamera:

Jakub Ševčík

Hudba:

Norbi Kovács

Hrajú:

Jakub Prachař, Sara Sandeva, Miroslav Vladyka, Filip Kaňkovský, Norbert Lichý, Milan Šteindler, Petr Vaněk, Taťjana Medvecká, Erika Stárková, Bohumil Klepl (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Na policajnom oddelení sa stretne nesúrodá dvojica budúcich kolegov. Vnútorne rozorvaný, depresívny a ironický detektív Martin Rykl (Jakub Prachař) a slušná, disciplinovaná a ambiciózna vyšetrovateľka Karolína Svetlá (Sara Sandeva), ktorá má svoj profesionálny aj súkromný život dobre zorganizovaný a pod kontrolou. Ako môžu takí rozdielni ľudia spolupracovať? A čo z toho vzíde? Spočiatku sa zdá, že na jednom pracovisku dlho spolu nevydržia... Rykl bol šťastný a spokojný chlap, čo sa zmenilo vo chvíli, keď jeho manželku na ceste domov niekto prepadol a na smrť dobodal. Páchateľa nikdy nechytili a Martin po ňom dodnes neprestáva pátrať. Kvôli tomu dokonca začal zanedbávať svoje pracovné povinnosti.  A v tej chvíli na policajné oddelenie prichádza nová posila – Karolína. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (15)

  • „Bylo to náročné, textů bylo hodně, ale byly skvěle napsané. A díky natáčení jsem přišel i na to, že odpočinek je důležitý. Jinak mě to moc bavilo, je to můj první policista. Kolem sebe jsem měl celé natáčení odborné poradce, kteří nám pomáhali a radili. Je to seriál, na který se doufám policisté budou dívat s nadhledem a budou ho brát, jak jsme ho natočili,“ řekl Jakub Prachař. (SONY_)
  • Sara Sandeva před natáčením absolvovala výcvik, jak držet zbraň. Pomohl jí k tomu rodinný známý, který je povoláním policista. (SONY_)
  • Sara Sandeva na place oslavila svoje 24. narozeniny. Oslava, která proběhla po padnutí poslední klapky, pro ni byla nečekaná a kromě přání od štábu a kolegů dostala i dort. (SONY_)
  • Jakub Prachař popsal svou roli detektiva následovně: „Je to smutný, cynický detektiv, který nemá z ničeho radost, ale když je v práci, tak na svůj život zapomene a baví ho to. Svoje problémy si samozřejmě nosí do práce.“ (SONY_)

Dvojka na zabitie - Smrť v trojuholníku (2021) (epizóda) (E03)

  • Epizoda se stala nejsledovanějším pořadem sobotního večera po 20:00. Premiéru vidělo 990 tis. diváků (15+), což byl zároveň nejlepší výsledek za celý den. (rublik05)

Reklama

Reklama