Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Policajný vyjednávač Dano Andrik sa snaží zabrániť rodinnej tragédii. Zúfalý otec okrem seba vážne ohrozuje aj dve deti. Napriek príkazom nadriadených sa vyjednávač riadi vlastným pocitom a riskuje. Rozhodne sa správne? Minister obrany má naplánovanú účasť na samite V4. Jeho ochranka však zlyhala, minister sa stal obeťou únosu. Hlavným podozrivým je jeho syn Miloš. Súčasťou neskoršej rukojemníckej drámy súvisiacej s ministrom obrany je aj Lena, tehotná priateľka vyjednávača Dana. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (2)

  • Podľa slov režiséra je v tomto seriáli viac trikov ako v prvom Pánovi prsteňov – približne päťsto. Digitálne napríklad dodali tri poschodia na budovu nemocnice (v skutočnosti ide o sídlo TV JOJ na Kolibe) a kvôli bezpečnosti robili digitálne aj väčšinu výstrelov. [Zdroj: Eurotelevízia] (arkis)
  • Do úlohy únoscu Korňana bol pôvodne obsadený Roman Luknár, ale po nakrútení niekoľkých scén musel zo zdravotných dôvodov odstúpiť. Typovo podobného náhradníka, ktorý by bol zaujímavý aj pre českých divákov, tvorcovia našli v Milanovi Bahulovi. [Zdroj: Eurotelevízia] (arkis)

Reklama

Reklama