Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysokí vládni činitelia zháňajú nové srdce pre ministra Podhradského (Sväťo Malachovský). Do nemocnice treba doviesť aj skúseného kardiológa - operatéra, ktorý by dokázal operovať srdce pod dohľadom zraneného primára. Korňan (Milan Bahúl) je pod neuveriteľným tlakom, púšťa niektorých rukojemníkov na slobodu. Tehotná Lena (Ester Geislerová) odmieta odísť do bezpečia, ostáva rukojemníčkou. Napätá atmosféra je aj u slovenského a českého premiéra (Peter Kočiš, Miroslav Etzler), ktorí nevedia nájsť spoločnú reč. Lene odtiekla plodová voda, začína rodiť. Práve v tej chvíli tam budúci otec nie je. Primár je zásadne proti tomu, aby Korňan pustil Lenu na slobodu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

opat lepsi diel. ma v sebe osviezujucu dynamiku a elementy deja do seba pomerne logicky zapadaju. pobavia originalne detaily ako napriklad bilboard "rodnej hrudy", na ktorom je aj fejs nasho réžu. :) s kritikou od anet sa da stotoznit len ciastocne. napriklad k tomu, aby mohli kornanovi podstrcit falzifikat, museli by ho najprv vyrobit, co by evidentne za jeden vecer nestihli. okrem toho predsa premier prikazal notes kornanovi zapozicat, kym ho policia nezlikviduje. dalej - preco kornan nie je viralny na internete: to iste sa ho pytal kolenik a on odvetil, ze to skusal, ale skoncil s puncom konspiratora. na druhej strane ma tiez irituje, ze sice sa dej odohrava v noci, vsetci su hore (lekari ordinuju, uradnici uraduju...) a nikto nema potrebu spat. clovek sa dozvie o slovakoch, ze su nocne sovy. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ééééé, takže policajti jdou proti policajtům, aby pomohli únosci?! Už minule mě naštvalo, že Bahúl tu sestřičku nezabil, a nakonec z něj teda tvůrci udělají nejčestnějšího únosce historie. K tomu se na něj pochopitelně nabalila parta super spravedlivých policajtů, kteří se bez ohledů na následky, vlastní bezpečí a cokoliv dalšího rozhodli mu pomáhat. Tady už asi tvůrcům začali při psání scénáře docházet nápady, tak je napadlo, že je třeba přidat další klišé, to porod těhotné postavy. ()

Reklama

jungewolf 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začíná to nabírat na obrátkách : srdce pro ministra Podhradského je v nedohlednu a rukojmí, co je "na rozsypání" začíná rodit...  . A politické hrátky v zákulisí všechno komplikují. Jsem zvědavý na příští, 7. díl . ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Čo napísať bez toho, aby som zbytočne neopakovala, čo som už niekoľkokrát zdôraznila v predošlých komentároch?⚪Iba toľko, že scenáristovi už očividne došiel dych, motivácie postáv už často nedávajú zmysel (reálny zápisník z vyšetrovania predávajú múdre hlavy únoscovi, pričom by bolo nanajvýš logické postrčiť mu radšej falzifikát a nedávať mu muníciu k ďalším krokom, absolútne nedáva zmysel, prečo doteraz samotný únosca nezverejnil niekde na internete, čo robí a čo chce, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí a novinárov a stále sa iba hlúpo kontaktuje s políciou, keď má mobil/mobily s prístupom na internet; to, prečo Koleník nenápadne zmizol dáva pramalý zmysel v deji, rovnako ako to, prečo jeho žena nemohla odísť.) Celkovo už je všetko tak samoúčelné a ,,príhodné" situácii, až to bolí.⚪A radšej nespomínam fakt, že celý seriál sa vlastne odohráva vo vzduchoprázdne bez plynutia času, v ktorom sa zároveň dejú komplexné charakterové prerody (viď minulý diel a vydierajúce sestričky, ach...), lekári vykonávajú niekoľkohodinové operácie srdca a ďalšiu niekoľkohodinovú transplantáciu majú pred sebou a postavy pendlujú hore-dole po Slovensku, zároveň je ale stále konštantná noc a čas akoby zastal, minimálne na mieste nastala polárna noc.⚪Možno, že toto mal scenárista v pláne, chcel seriál geograficky zasadiť za polárny kruh, ale Jojka mu to neschválila, a potom mu to spravilo takúto dejovú a logickú šarapatu :D⚪Ale dosť humoru, dve časti pred koncom, a divák ani nie je napätý, ako to celé skončí. Pamätám si, že aj pri sledovaní dielov z Četnických humoresek som pociťovala väčšie napätie ako pri tomto dielku, ktoré sa iba berie neskutočne vážne a hrá sa ,,na Ameriku." ,,Je to čistá Amerika, je to čistá sila..." Ale v koho očiach, to ťažko povedať.⚪ ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama