Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Policajný vyjednávač Dano Andrik sa snaží zabrániť rodinnej tragédii. Zúfalý otec okrem seba vážne ohrozuje aj dve deti. Napriek príkazom nadriadených sa vyjednávač riadi vlastným pocitom a riskuje. Rozhodne sa správne? Minister obrany má naplánovanú účasť na samite V4. Jeho ochranka však zlyhala, minister sa stal obeťou únosu. Hlavným podozrivým je jeho syn Miloš. Súčasťou neskoršej rukojemníckej drámy súvisiacej s ministrom obrany je aj Lena, tehotná priateľka vyjednávača Dana. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (5)

Episode 1 (2022) (E01) 

Na rozbeh fajn, po dlhej dobe niečo iné ako nevtipné komediálne voloviny. Uvidíme ako ďalej. ()

Episode 2 (2022) (E02) 

lepšie ako predošlý diel. Tak uvidíme čo a ako. ()

Episode 3 (2022) (E03) 

priemer ale stále dobrý. Dej sa celkom posúva, hádže do hry nové ksichty a nadškrtá, že pár postáv má medzi sebou čosi. Akurát Végh ako agent to vyzerá ako vtip zatiaľ. ()

Episode 4 (2022) (E04) 

Došlo konečne k pár killom a výjeb s Véghom bol fajn. Aj akčná pasáž na sále fajn akurát sa čudujem, že 60-tnik dal kres piču partii mladších ale tak hold scenár je scenár. ()

Episode 5 (2022) (E05) 

A tu sa objavuje nevýhoda našich tvorcov. V kvalitnom námete strácame tempo a to má séria 8 epizód a pri kokotinách ako uhorčík alebo hranica dobreže nie 350 dielov nenakrútime. Fejková smrť sestry sklamanie, zašmodrchanie nášho hrdinu do deja, sklamanie, akčná scéna, ehm keď sa to tak dá nazvať, na piču, nelogickostí proste moc ale predsa nejaká tá snaha tam je tak snáď sa to ešte dovrbi k nadpriemeru. ()

Reklama

Reklama