Reklama

Reklama

Než sa diabol dozvie, že si mŕtvy

  • Slovensko Než diabol zistí, že si mŕtvy (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pôvodne chceli spáchať dokonalú lúpež bez zbraní, bez násilia, bez problémov. Všetko sa však niekde zvrtlo a teraz sú z nich vrahovia.
Bratia Andy a Hank Hansonovci majú finančné suchoty, jeden si užíval za cenu daňových únikov, na ktoré mu práve prišiel daňový auditor. Druhý nemá prácu, a teda ani peniaze na výživné pre svoje dieťa a bývalú manželku. A tak si vymyslia skvelý plán – vylúpia zlatníctvo, ktoré patrí ich rodičom. Ako to však už býva so smelými, ale nie príliš premyslenými plánmi, nič nevychádza tak, ako si predstavovali, a obaja muži sa dostanú do nepríjemnej situácie zaváňajúcej kriminálom. Pri lúpeží totiž prišla o život ich matka a otec sa pustil do pátrania po jej vrahoch... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (450)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Moc, moc velká deprese provází celý tento příběh. A vždy když jsem si myslel, že už se to nemůže více pokazit, stal se pravý opak a duševní stavy antihrdinů klesly o 100%. Tento snímek táhne silným provazem kupředu dvojice velmi přesvědčivých zkušených herců... Smysluplně strávených 112 minut pro všechny pesimisty, a nejen pro ně. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Cynicka spirala zlych rozhodnuti tiahnuca hlavnych akterov neodvratne na dno priepasti. Nechronologicke rozvrhnutie pribehu posobi viac ako obzvlastnenie, nez nutny dramaturgicky pristup. I ked zase v tom pripade by vyskyt nepravdepodobnych zvlastnosti a prilis velkych nahod bil do oci este viac. Spatne prave ich zaradenie v klucovych momentoch (samotny prepad ako i otcove konecne prezretie do skutocneho pozadia tragedie, ktore zase raz robi z NY malu dedinu...) znizuju vysledny celkovy dojem. 70% ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veterán S. Lumet, ktorý má na konte pecky s Al Pacinom, ako Dog afternoon a Serpico, je stále ešte v slušnej forme a natočil solidný thriller s výborným hereckým obsadením. Niektoré strihy a opakované scény z rôznych pohľadov jednotlivých postáv miestami trošku narušujú rytmus, ale základ je dobrý príbeh, a ten tu je. Nepriehľadnuteľný je oscarový P.S.Hoffman, ktorému sa situácia úplne vymkla z rúk. Slabšie štyri hviezdičky. 70%. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

To, čo robí poriadny thriller zaujímavým, je predovšetkým jeho zápletka. Ak má byť však kvalitná, neznamená, že musí mať ten najzložitejší mechanizmus. Stačí jemná iskra a všetko čo môže, to vzbĺkne. Samozrejme aj herecké výkony boli skvelé. Hoffman síce ešte trošku prevyšuje Hawkea, ale aj tento pán začína mať peknú dávku charizmy. Lumetova réžia znova naberá na obrátkach ako kedysi a strih ako hlavný nástroj viacerých časových sekvencií bol naozaj efektný. Ale filmu treba dať trpezlivosť. Veľa trpezlivosti. 80%. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Ide doslova o"rodinnú zvrátenosť",ktorá je postavená na hercoch.Rozhodne pútavy príbeh,avšak časovo zdlhavý,scénarovo nepodarený..!Nepremyslené časové skoky mi vadili,tak ako scénar,ktorý nebol poriadne spracovaný!Oceňujem herecké výkony(rozhodne ma prekvapili),ale tento snímok je len silnejším priemerom.Na konkurenčnom poli neuspeje..!Snaha o zobrazenie štýlu antickej dramy... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

Reklama

Reklama