Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 8

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 8

Recenzie (86)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keď je Liga spravodlivých v nebezpečenstve, je treba povolať ešte väčší kaliber. Niekoho, kto bude schopný našich hrdinov zachrániť a dostať ich z celkom nepríjemnej situácie. Budú to Avengeri, kto zachrání svojich najväčších konkurentov? Nie. Miesto toho sa do záchrany sveta pustí Supermanov pes Krypto a niekoľko ďalších domácich zvierat z útulku, ktorí pomocou oranžového kryptónu získajú superschopnosti. "DC League of Super-Pets" podľa mňa nie je nejakým super výnimočným filmom, no na druhú stranu je to podľa mňa niečo, čo ocenia mladší diváci. A samozrejme aj milovníci animákov. Je tu niekoľko dobrých vizuálnych gagov, postavy sú sympatické a je treba povedať, že náš zloduch Lulu je podľa mňa dobre spracovaná. Dokonca by som mohol povedať, že jej aj istým spôsobom rozumiem. Ale pokiaľ od toho čakáte niečo dospelejšie, myslím si, že v prípade tohto filmu trošku narazíte. Za najlepší moment považujem fakt, že najobľúbenejšou hračkou Krypta je gumený Bruce. Čo tak neajko asi asj odzrkadľuje, aký vzťah majú vlastne medzi sebou Clark s Brucom. Je to vtipné. A potom je tu ešte jedna scénka, čo mi zapasovala a to je rozhovor medzi Kryptom a Aceom. A aby som bol celkom úprimný, tak Kevin Hart mi tu ako hlas pre neho vysoko pasoval. Animácie sú pekné, akcie je tu dosť, atmsoféru to má a myslím si, že v jadre to prináša pohodový príbeh pre celú rodinu. Takže v kľude do toho. Títo miláčikovia sú tú chvíľku vášho času zaslúžia. Hodnotenie: B ()

Vidly10 

všetky recenzie používateľa

Je smutné, že nejlepší filmová Justice League, kterou máme je film pro děti. Rodinná zábava, která svou rozkošností a humorem pobaví děti. DC fanoušky potěší spousta easter-eggů a meta vtípků, které nepochopí jen tak někdo. Je tady i pár zajímavějších a silnějších linek, jako třeba back-story některých postav a podobně. Doporučit, ale můžu originální znění, které je hvězdně obsazené… i když Toren jako Flash je věc, kterou si nemůžete nechat ujít ;D. Fajn animák, který neurazí, ale nejedná se o nic převratného. Lehký nadprůměr 6/10. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Big_Boss 

všetky recenzie používateľa

Upřímně jsem po prvních trailerech neměl vůbec v úmyslu film zkouknout, ale jeden nudnej den jsem to pustil jako kulisu svý Lindě a po dokoukání musím uznat, že jsem byl z filmu příjemně překvapenej. Záchrany světa se v tomhle filmu chopí supermanůj čtyřnohý parťák Krypto spolu s partou podivínských domácích mazlíčci z útulku, kteří jsou omylem obdaření superschopnostmi. Ti se musí společně zachránit jak Metropolis, tak Ligu Spravedlnosti před zákeřným křečkem… pardon, morčetem Lulu, která ovládá telekinetické schopnosti a nemá se svým egem na ovládnutí světa daleko od jejího majitele Lexe Luthora. Hned zkraje taky musím podotknout, že morče Lulu je s hlasem Kate McKinnos tou nejzábavnější postavou. Ostatní hlasy herců jako The Rock, John Krasinsky, Kevin Heart nebo Keanu Reeves jsou taky fajn, no a pokud někoho netankuje anglickej jazyk u animovaných filmů, tak si ho můžete pustit s českym dabingem, kterej je překvapivě taky dost kvalitní. No a když nic jinýho, tak si ho aspoň pusťte kvůli postavě Flashe, kterýho nenadaboval nikdo jiný než náš Toren. Film je nabitej akcí a překvapivě i povedenym humorem, kdy si dokáže utahovat z různejch superhrdinskej klišé témat. Kdo by nakonec čekal, že tohle nakonec bude ten lepší DC film v roce 2022 s Dwaynem Johansonem v hlavní roli. 6,5/10 ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama