Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 1

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (86)

ondraondra 

všetky recenzie používateľa

Příjemný animák nejen pro děti, který se nebojí ostřejších vtipů a sází jednu popkulturní narážku za druhou. Tvůrci mi dokázali prodat všechny hlavní hrdiny a záporák má taky něco do sebe. Dlouholeté DC fanoušky určitě potěší hudební motivy ze starších bijáků. Tenhle film je prostě roztomilý, epický a stylový zároveň. Co víc si přát. 7/10. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $90miliónov║ Tržby USA $93,657,117║ Tržby Celosvetovo $207,357,117▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,140,025║ Tržby za predaj DVD v USA $682,236║ A to ako čo malo byť? DC to chcú ako úplne zabaliť s takýmito pitvorinami, som mal problém túto bikovinu normálne dopozerať. Infatílna prkotina ako mraky. Dwayne Johnson teda nemá moc dobrú ruku u DC ne výber úloh. /35%/ ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľmi silné štyri hviezdy. Ok, nemá to na filmy typu Ja zloduch, ktoré kedysi trhali rekordy a spomínam ich preto, že som si dal repete s dcérkou, ale... ale animácia bola skvelá, tak rýchlo nezostárne, akcia bola miestami na detský animák dychberúca, zapojenie aj klasických hrdinov Justice League aj tých zvieracích bolo fajn, až teda na to prasa a jeho spojenie s Woder Woman, to mi tam nesedelo. Z Aquamana urobili väčšieho debilka, ako je v komixoch či filmoch, ale Sup a Bat boli super, rovnako ako Krypto. Sebranka okolo Krypta až na tú "prasnicu" krásne odlišná aj schopnosti na úrovni, podobne ich protivníci. Ja sa nesťažujem, s dcérkou sme sa aj nasmiali, aj vynadívali, aj zabavili všeobecne, nepohrdol by som druhou časťou. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Olivia Wilde zde namluvila postavu Lois Lane. Ironií je, že Wilde se o tuto roli ucházela už dříve, v konkurzu však tehdy neuspěla a postavu neohrožené novinářky ve snímku Muž z oceli (2013) nakonec získala Amy Adams. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama