Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 1

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (86)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $90miliónov║ Tržby USA $93,657,117║ Tržby Celosvetovo $207,357,117▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,140,025║ Tržby za predaj DVD v USA $682,236║ A to ako čo malo byť? DC to chcú ako úplne zabaliť s takýmito pitvorinami, som mal problém túto bikovinu normálne dopozerať. Infatílna prkotina ako mraky. Dwayne Johnson teda nemá moc dobrú ruku u DC ne výber úloh. /35%/ ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú a to hlavne preto, lebo som fanúšik DC komiks a tato super liga zvierat mi prišla vtipná, plná nápadov a po dlhej dobe konečne animák, pri ktorom som sa moc nenudil, ale viac bavil. Kludne by som si dal aj pokračovanie. P.S: Za titulkami sú dve scény. 75% - 4* ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Olivia Wilde zde namluvila postavu Lois Lane. Ironií je, že Wilde se o tuto roli ucházela už dříve, v konkurzu však tehdy neuspěla a postavu neohrožené novinářky ve snímku Muž z oceli (2013) nakonec získala Amy Adams. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama