Reklama

Reklama

Dvanásťročný Charlie Kincaid (Walker Scobell) je obyčajný a veľmi zvedavý chlapec. Jedného dňa po vyučovaní spolu so spolužiakmi odhaľuje tajomstvá otcovho domu. Keď v pivnici nájdu tajnú centrálu najmocnejšieho superhrdinu na svete - Strážcu, je jasné, že týmto superhrdinom musí byť Charlieho otec Jack (Owen Wilson). Charlie je zaskočený, pretože v poslednom čase si s ním veľmi nerozumie a netuší, že vo voľnom čase ochraňuje svet pred silami zla. V tej chvíli však na Strážcovu základňu zaútočia žoldnieri vyslaní zloduchom Argonom (Michael Peña), aby superhrdinovi ukradli vzácny zdroj energie. Charlie a jeho kamaráti musia využiť všetok svoj dôvtip a odvahu, aby odrazili útok, ochránili sídlo a majetok superhrdinu a napokon aj celý svet.  Rýchlo však zistia, že záchrana sveta nebude taká jednoduchá! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (23)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Neškodná blbinka v rodinnom superhrdinskom filme, kde žiaľ Owen Wilson hrá len "vedľajšiu" úlohu a prim hrajú decká. Taká iná variácia na Spy Kids alebo We Can be Heroes. Technicky to síce neoslní ale bolo to na štandardnej úrovni pre rodinné filmy, technických vychytávok sme dostali dosť a zaujímavých, hrdinovia nenudili a rozprávkový happy end potešil. Komediálna zložka pokrivkávala, ale to preto, že Wilson a Peňa sú herci pre starších a nie deti, takže to moc nesadlo, resp. mohlo byť lepšie. Ja som s tým veľký problém nemal, samozrejme pozerať to sám bez desaťročnej dcérky, asi by to nebolo rovnaké. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Podívaná pre decká (pardon, vo filme nasrane oponujú, že sú "young adults") kategórie do 8 rokov. Bruckheimerovi musela padnúť na hlavu hodne ťažká kláda, keď vyprodukoval tento 10. diel SpyKids. Poster zaváňa tak trochu podvodom, pretože Wilson plní vatu len na začiatku a konci. Kto čaká aspoň trošku vtipu, tak nečakajte, nie je tu. Hrá tu akéhosi klona "IronMana" c-čkovej kategórie (čo vlastne robí, sa nedozvieme - možno opravára bezpečnostných dverí, lebo má kurefsky originálny superhero nick - The Guard). Mmchdm, predpandemické predajné kvóty musí plniť aj VW, preto vám jeho (& NIKE) product placement vykole oči... (let see our awesome movie and don't forget buy our stuff). ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Zásadním problémem filmů, jejichž hlavními hrdiny jsou dětské postavy, je jejich nesoudná naivnost a všudepřítomná infantilita, a právě na to doplácí i tato podívaná, která se mi nechce v zásadě úplně dehonestovat, jelikož několik pozitiv dokáže nabídnout, a to především v podobě postav, kdy jednak ty dětské nepůsobí vyloženě otravně, ale hlavně veškeří záporáci jsou fakt zábavní, samozřejmě na čele s výborným a osvědčeným Michaelem Peňou, který se tu stará o veškerou funkční odlehčenost, naopak co se ale týče Owena Wilsona, tak já prostě nevím, mě ten chlap ale fakt vyloženě ještě nesednul snad ani v jednom jediném filmu a ani zde tomu není jinak, prostě nudný, divný, přehrávající týpek, co pro mě nemá sympatie ani co by se za nehet vešlo. Celé to má jinak i docela spád a ani samotnou ústřední zápletku nemohu označit za vyloženě mizernou, i když samozřejmě nic originálního, či jakkoliv jinak výrazného též nenabízí. Jenže co je to všechno platné, když tam skutečně po celou dobu jen tajtrdlíkují dětska, se kterýma prostě nelze skutečně provádět nic jiného, než hloupé a vyloženě nepřesvědčivé dětinskosti, kdy to ti drobní haranti nandavají ze všech stran vycvičeným žoldákům, no a jak se k tomuhle mám smysluplně postavit? Já prostě tohle mládežnické šaškování nedokážu ani respektovat, ani tolerovat, a ve výsledku tak nemohu být spokojen, když to na mě po celou dobu působí tak strašně naivně a nepřesvědčivě. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Hanbím sa za to, ale ja som sa miestami fakt po piči bavil :D Jasné, je to pičovina ako voda v koši, má to stereotypné postavy s plochými charaktermi, ktoré sa nikam neposúvajú, otrepanú dejovú linku, ktorá nemá čím prekvapiť a klasickú dejovú kostru, ALE má to ujebaného a o život hláškujucého Peñu, ktorý si to očividne užíval a krpatého Keith L. Williamsa, ktorého som si zamiloval už vo filme Good Boys, takže oni dvaja, keď sa zjavili o újeby som mal postarané. Hlavne si treba uvedomiť, že táto šaškáreň bola robené pre zasranov, tupý mainstream, doobedný nedeľný program na jojke a podobne. Ja som na to natrafil náhodou, potreboval som len pozrieť nejakú nenáročnú lacnú chujovinu pred spaním. Účel splnilo. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Owen kdysi platil za pořádnou hvězdu, dneska je na něj bohužel spíše smutný pohled, když musí se svým hlasem kouzlit stejně jako kdysi, ale bohužel se tomu tak děje v mnohem horším filmu než kdysi bývalo zvykem. Tihle dětští Power Rangers jsou určěni pro ty nejskalnější Owenovy příznivce, pro ně mám ovšem špatnou zprávu. V hlavní roli jsou zde dětské postavy a Owen se vyskytuje jen na začátku a na konci. 20% ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (2)

  • Původně se počítalo s nasazením filmu do kin, nakonec byl však uveden rovnou na streamovací platformu Paramount+. (HellFire)
  • Futuristický elektrický motocykl zaparkovaný v tajném doupěti je skutečný motocykl z dílny kalifornské společnosti Untitled Motorcycles, navržený Hugo Ecclesem. (HellFire)

Reklama

Reklama