Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (104)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slušný priemerný akčňák so sexi Beckinsale a dobrým castingom aj vo vedľajších úlohách (Cannavale, Tucci, Sarandon) a hlavne záporákom. Ale bola to len taká jednohubka, vedel by som si to predstaviť buď dlhšie, alebo aj druhú časť, takto sme dostali len takú malú ochutnávku toho, čo už nedostane pokračovanie. Zabudol som to hodnotiť v čase, keď to vyšlo, tak to naprávam teraz. Keď to zrovnám so svojou konkurenciou v danom roku, tak to bolo určite lepšie ako Gunpowder Milkshake, približne na úrovni Katke, ale slabšie ako Protege. ()

blackkocour 

všetky recenzie používateľa

Linda je na první pohled prachobyčejná, ale hezká žena, co by ztěží ublížila mouše. Ale udělal jste razantní chybu, když jste si broukali, skřípali zubama, ťukali nervózně do stolu nebo obtěžkavě dýchali při šťouchání brambor? Z Barbíny se přetransformuje do zeleného Halka, a vyjebě s tebou efektivněji než zápasník Sumo, nebo polonahý opičák z Oktagonu. Nebo tě může ještě oddělat svou plastikou, ta má více gumy než lidské kůže. Vedle těch ženských imitátorek Honzech z Wiků, je tohle jen další čtvereček do pexesa jako Ava, Hanna, Lucy, Atomic Hnoje (mé bejvalky), a dalších feministických nemancipovaných žlabab, přeoperovaných vaječníků na samčí koule, (možná tak kuličky). Někdy obdivuju, jak někdo může pořád vymyslet další nový námět, který se ani tak v premise neliší. Tohle si moc hvězd neodnese, ale líbil se mi charakter Kejty. Ovládání vzteku patří do každodenních životů obyčejných lidí jako jsem já - ajťáckých asociálů. Pokud si myslíte, že vás se to netýká, zkuste si aspoň na týden vyzkoušet, co je to práce s lidma. Homosapiens jsou druh, které já jako vačnatec nikdy nepochopím, a někteří dokážou být obzvlášť otravný. Brigáda v Tescu, v našem malém zaprděném městě, sice mě po týdnu vyrazili, ale dalo mi životní sen, za kterým si budu stát, že už nikdy nechci pracovat s lidma. Po jejich všetečných otázkách, kde najdou bezlaktózové mléko, i když vedle něj stojí, mi taky někdy hodila myšlenku, na ně vrhnout čelo s jogurtama nebo použiji svoji pěst na úkon brady. Sice bych měl asi zlomenou packu, a on by zhola nic necítil, než jemné pošimrání. Proto říkám, že film není realita, ale jen film. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kate Beckinsale v tejto role? To už tam mohli hodiť rovno Selenu Gomez, čo síce nie je žiadna herečka, ale jednak sa aktuálne výzorom a účesom na Kate z tohto filmu podoba a po druhé, veď tá rola je celá ako stvorená pre mladé dievča stvárňujúce girl power a nie pre takmer päťdesiatničku, než si už akokoľvek pomohla plastikami. Nezdá sa mi dôstojné, aby pani v rokoch sa ocmukovala niekde v uličkách a potom sa hrala na tvrďáčku v puberte a v saku lámala kosti chlapom o 50 kíl ťažším, nehovoriac už o obsahu svalovej hmoty. Podľa mňa tu naozaj zlyhala voľba hlavnej postavy. Najväčším výsmechom bol ale transgenderový detektív. Ten by chytil(a) maximálne filcky a nie nejakého zločinca. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

Galéria (215)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama