Reklama

Reklama

Beštia

Trailer 1

Obsahy(1)

Doktor Nate Daniels (Idris Elba) zobral svoje dve dospievajúce dcéry na výlet do Južnej Afriky, kde sa zoznámil s ich matkou, ktorá nedávno zomrela. Dúfa, že výlet do divočiny im pomôže aspoň čiastočne zahojiť túto čerstvú ranu. Na výlet do buše si vyberú najlepšieho sprievodcu, rodinného priateľa a zoológa, ktorý pozná každú skalu v tejto oblasti. Spočiatku sa cesta javí ako sen každého milovníka divokej prírody. Nálada sa zmení, keď v domorodej dedine uvidia čerstvé následky besnenia dravca s hrivou. Po bolestivom stretnutí s pytliakmi si mohutný lev vzal do hlavy, že človek je jeho najväčší nepriateľ, a Nate s jeho dcérami to čoskoro zistia na vlastnej koži. V snahe ochrániť svoje územie a udržať si pozíciu pána tvorstva urobí táto šelma všetko, aby votrelcov zo svojho sveta vyhnala. Civilizovaný lekár s dvoma dospievajúcimi dievčatami proti nemu nemá šancu. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (228)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Idris Elba vezme po smrti (ex)manželky svoje dcery do Afriky za kamarádem Sharltem, aby následně musel bojovat o život svůj a svých dcer se šíleným lvem. Zní to hezky, nicméně výsledek je generický survival, ve kterém Kormákur sází na jistotu a nemá prakticky čím překvapit. Atmosféra je ok, ale nemůžu říct, že by mě zrovna pohltila. Vyloženě špatné to není a na jedno podívání to nikomu neublíží, ale celkem pochybuji, že by to kdokoliv chtěl vidět znova...60% ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Idris Elba sa bije s levom, to je prakticky celý film. Samé o sebe by to nebol problém, pretože podobné jednoduché survival thrillery sa už v dnešnej dobe netočia a čakal som, že si to užijem aspoň ako takú obyčajnú Béčkovú zábavu. Lenže nie. Beast síce slušne vyzerá, má fajn herecký výkon ústredného Idrisa a aj po technickej stránke mu nie je veľmi čo vytknúť, keďže to točí skúsený Baltasar Kormákur. Ale čo z toho, keď ten film nemá žiadne tempo, ani kúsok atmosféry, napätia, vôbec nevyužíva prostredie, v ktorom sa odohráva a ešte aj postavy sa neraz chovajú tak tupo, že som im prial čo najrýchlejšiu smrť už v prvej polhodine. Má to hodinu a pol, ale úprimne som si myslel, že sledujem trojhodinový film. CELKOVO: 4/10 ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Napínavý, technicky výborně natočený survival thriller, bohužel s průměrným a dost vachrlatým scénářem. Taťka Idris s dvěma neposednými dcerkami jedou zavzpomínat na mamku do Jižní Afriky a na výletě narazí na vykutáleného a pěkně mstivého Simbu. Nesmyslná rozhodnutí zbytečně srážejí parádní režii a dravou kameru. Hudba Stevena Price skvěle pulzuje a herecky je to taky moc fajn. Překvapil příjemně civilní Sharlto Copley. A lev vypadá vážně dobře. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Otec s dvoma dcérami prichádza na návštevu do africkej púšte, kde vyrástla jeho bývalá manželka. V okolí sa ale pohybuje rozhnevaný lev, ktorému sa čoskoro budú musieť postaviť. - Celkom pozeratelný Animal horor, ktorý ale v kinách nemal čo robiť a mal ísť rovno na VOD. Idris Elba je neskutočne dobrý herec, ktorý v podstate celý film ťahá sám. Prekvapilo ma aj to, ako dobre vyzeral lev a choreografia jeho útokov. Keby tvorcovia ukázali viac gore, išiel by som s hodnotením vyššie. Každopádne ide o velmi slušné hororové béčko s neopozeraným prostredím. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Hooodně soft verze Lovců lvů, vedle kterých tahle dobrodružná podívaná vypadá spíš jako rodinná pohádka s několika napínavými momenty. K hororu má Bestie na míle daleko, a i když se na ní kouká hezky, žádné památné momenty zrovna nepřináší. Do letních pařáků v útočišti chladivého obýváku nicméně ideální. [SkyShowtime] ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • Keď postavy používajú vysielačky, tak často je vidieť, že počas rozprávania do aparátu nestláčajú vysielacie tlačidlo. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu sa začalo 1. júna 2021 v Južnej Afrike a trvalo desať týždňov. (MikaelSVK)
  • Tento film je zakázán v Kataru a Kuvajtu, jelikož příběh zahrnuje extrémistické skupiny jako Al-Káida nebo ISIS. (PaTeXx)

Súvisiace novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Reklama

Reklama