Reklama

Reklama

Neprivolávaj nič zlého

(festivalový názov)
  • Česko Nepřivolávej nic zlého (festivalový názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dve rodiny sa stretávajú počas letnej dovolenky v Taliansku a zostanú v kontakte aj naďalej. Rodina z Holandska pozve rodinu z Dánska na návštevu a oni sa rozhodnú vyraziť. V žiadnom prípade ale nepôjde o príjemný víkendový pobyt. (Marceloo)

Diskusia

Vondrs

Vondrs (hodnotenie, recenzie)

CreepyJoe

třeba to že si tam nechaj bezeslova srát na hlavu a ani je nenapadne aspoň nějak se vzepřít třeba i beznadějně 

Extrakritik

Extrakritik (hodnotenie, recenzie)

Nelogičnost chování hlavních postav. A konec není vysvětlený. Proč a hlavně,jak jim to mohlo tak dlouho procházet.

Kincl

Kincl (hodnotenie, recenzie)

Je ona si zapomněla u podivné a nesympatické rodiny plyšáčka, tak se tam vrátíme, přece by bez něj nepřežila. V ten moment jsem celé rodině přál, ať se jim něco stane :D

movemat

movemat (hodnotenie, recenzie)

tron

SPOILER. Presne tieto 2 veci napadli aj mňa. Z pragmatického hľadiska to zmysel nemá. Ak to mal byť ich spôsob živobytia (v jednej scénke sa priznáva, že nikde nepracuje) - zabíjať ľudí a okrádať ich - tak to by ešte zmysel malo. Ale na to, aby som niekoho zabil nepotrebujem mať dieťa, nepotrebujem si tých ľudí pozývať k sebe domov a ešte si spolu 2 dni klábosiť, že?....Ale z hľadiska psychopatov je to úplne ok. Pohrať sa s obeťami, vychutnať si ich dôveru so skrytou nedočkavosťou toho, čo sa chystám vykonať. A ešte sa nechať pozvať na večeru.

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

tron

najskorej to bolo celé niečo ako bájka, aby sme sa nebavili s cudzími ľuďmi, úplne do detailov by som sa nad tým nezamýšlal, pretože to v nich takmer nedáva zmysel.

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Spoilery. A to akože každé "staré" dieťa zabili a vzali si "nové"? Prečo? Hlavne som nepochopil, prečo únos a vraždy tak dlho odkladali, v podstate celé dni a noci. Načo bolo všetko to divadlo dobré? (Okrem toho, že sa vďaka tomu z filmu stal celovečerák a nie kraťas?)

na príspevok reagoval dr.horrible, movemat

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

CreepyJoe

Podľa mňa to skončilo tak krásne temné a bezutesne že pokračovanie by to dosť pokazilo..aj keď vidieť ako tie dve hoveda dostanú co si zaslúžia by bolo super 

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnotenie, recenzie)

lukasK1995

spoilery Prostě je okrádali a z toho pak žili, děcko si brali aby vypadali víc důvěřivě jako pár. Jako myslím si, že tenhle film má fakt velký potenciál na druhý díl ve formě krimi, protože jejich přátelé přece věděli že tam jedou a na lednici zůstala společná fotka.

na príspevok reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Jak do nich začali hádzať kamene som to musel pretočiť na to sa nedalo pozerať..ale film parádny hlavne holandan to zahral až strašidelne dokonale...ale ten koniec nebol vôbec vysvetlený ako a prečo...to si už máme asi domyslieť škoda ..

na príspevok reagoval CreepyJoe

Vondrs

Vondrs (hodnotenie, recenzie)

tak takovou humusárnu jsem už dlooooooouho neviděl sice jsem čekal že tam někde bude něco jako že ďábel nebo misteriozního ale takovej humus jsem teda nečekal a eště tak dobře zahranej sice se ti rodiče chovali na konci trochu nelogicky ale dejme tomu že teda byly v aktuálním šoku z toho že jim ukradly ceru a vyřízli jí jazik ale i tak bych bich bejt jedním z těch rodičů asi reagoval trochu duchaplněji bich mu tam šlehnul hlavou vo volant a jí bych kdyžtak mrdnul hlavou vo sklo WAU 

Doomedx

Doomedx (hodnotenie, recenzie)

Ten konec, byl ABSOLUTNI shit show, neco takoveho jsem nikdy nevidel. Nelogicnost celeho deje byla neuveritelna.

na príspevok reagoval CreepyJoe

Reklama

Reklama