Reklama

Reklama

VOD (1)

Päť cudzincov cestuje v spoločne prenajatom karavane, aby sa dostali do spoločného cieľa. Keď padne noc, na ceste sa objaví mŕtve zviera a v snahe vyhnúť sa mu auto narazí do stromu. Keď ráno precitnú, ocitajú sa uprostred ničoho. Cesta, po ktorej išli, zmizla a okolo nich je len hustý les a malá čistinka. Čoskoro však odhalia, že toto miesto je spojené s hrozivým kultom a ich čaká boj na život a na smrť. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko hororov spojených v jednom, pričom si ale z každého zobrali to lepšie. Na Netflix je to pre mňa prekvapenie, neriešila sa tu rasová otázka ani nikto nebol teplý, šlo sa čisto za hororovou líniou s veľmi zaujímavou a prekvapujúcou pointou. Nie je to môj žáner a ustavičné nariekanie Matildy Anny Ingrid Lutz mi bolo dosť proti srsti, ale za ten záver to nechám na dobrom hodnotení. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Parta lidí jede kamsi na výlet dodávkou, máme zde těhuli co jede na potrat novomanžele co jedou na svatbu doktora co řeší problémy ve vztahu a amatérského režiséra (už nyní je jasné kdo viděl minimálně jeden horor kdopak asi přežije)  , po cestě havarují a dostanou se do teritoria jakýchsi magorů. Problém je v tom , že horor nenabídne  žádné gore máme zde vypíchnuté oči (ale místo, aby jsme se na to podívali sledujeme ženskou oběti jak trpí) máme zde uříznuté oči a jazyky (ale místo toho sledujeme dva co přežili jak to sledují a šokuje je to) . Pak si režiséři řekli, že zkusí být  ´´originální,, a dali tam pointu z Hor Zalitých Krví (kdo viděl ví něco podobného bylo i v Hostelech třeba) a úplně to pohnojili, aby to potitulková scéna dorazila. Je smutné , že to mělo velký potenciál narážky na Hory Mají Oči, Slunovrat, Texaský Masakr, Mučedníky, sirény jak z Silent Hillu  a x dalších a má to parádní atmosféru, ale výsledek je těžce průměrný. 60 procent ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

You Feel like you have already seen it!Classic Horror Story měl veškeré předpoklady stát se výborným hororem a rozhodně není špatným, avšak já jsem trochu v rozpacích a budu tentokrát s hodnocením přísnější.Italský nádech filmu sluší, potěší nádherné rurální teritorium ( božský LES!), skvělá hudba, hezké masky, impozantní chata ( Jeníček a Mařenka ?), docela netradiční příběh s překvapivým zvratem, sirény a tmavě rudá!! ( Zdravím Argenta) a příjemné hororové odkazy. Neplést si vykrádačku s poctou, to je jasný záměr tvůrců.Film má už od začátku nádech Texaského Masakru a pomalu odkazuje na různé exploitationy a hixploitationy, což je můj nejoblíbenější subžánr, takže logicky jsem se na tenhle film opravdu těšil. Kde se to přepne v jakousi variaci na Asterův Midsommar, tohle vše je v pořádku, ovšem to na mě působilo, že Leatherface nechal motorovku v kůlně a moc si nedokážu vysvětlit, proč Hixploitation z Itálie se bojí Gore víc než já pavouků?!!!Když už hodlají tvůrci do filmu dát Torture, tak proč má vše zůstat na divákově představivosti ? Ok čtenářům knížek to možná nevadí, ale já se po 5 letech těšil na pořádné Gore ( Tady krev měla stříkat z obrazovky až ke mně do obýváku!!) a to zůstalo kdesi v náznacích, v tomhle film rozhodně nenaplňuje svůj potenciál a že by se jednalo o intenzivní divočinu či nepříjemnou hororovou atmošku, se také vyloženě říct nedá, což je škoda, protože našlápnuto měl film dobře, spousta jiných věcí ( hudba, prostředí, vizuál, děj) tu funguje, ale mně to nestačí. Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to asi jako jít do bordelu a nechat si tam polechtat koule od šlapky, ale k felaci nikdy nedojde.• Příběh 3/5, Akce 2/5, Humor 0/5, Násilí 2/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Bol som plný očakávania, keď sa jedna o horor z Talianskej produkcie a tú mam veľmi rád. Ale ako to už býva, že nemaj príliš veľké očakávania, aby si potom nebol sklamaný. A to je i môj prípad. Začína to ako pach krvi či hory majú oči, potom to pripomína filmy z uzatvoreného spoločenstva ako The Wicker Man alebo Midsommar . A sú tu odkaz na viacero znamych hororov. čo vzdy len uvítam. Vizuál je bravúrny, ako keby som pozeral taliansky horor z jeho najväčšej slávy. Kamera bola tiež úchvatná a herci ma vyložene nesrali, takže v tomto bolo všetko v pohode. I keď som tušil, kto je za tým pointa i zvrat má trocha prekvapili, bola zaujímavo originálna. Dosť dlho film necháva diváka na pochybách, lebo plynie dosť nejasne a preto tá koncovka bola vynaliezavá. To boli všetko pozitíva a mám len jedno negatívum, zato je, ale podstatné. Film ubieha neskutočné pomaly, chce si pritom budovať atmosféru, ktorá sa mu, ale nedarí vobec naplniť, tak ako by mal. A nielenže atmosféra je tu slabá, nato, že je tu parádny vizual, ale aj krvavosťou sa veľmi šetrilo. Ani by mi to tak nevadilo, keby sa to sem tak veľmi nepýtalo. Je tu niekoľko zaujímavých momentov, ako vyrezanie oči či kovová maska zabodnutá do hlavy. Ale i keď to pekne znie, všetko podstatné sa deje mimo zaber, takže divák si to môže už len domyslieť. Jediná scéna, ktorá u mna rezonovala bola tá, kde bolo odstrelene to dievča. Takých tu malo byt, ale viacej. Ten koniec, keď holčina išla po pláži a udivení ľudia sa na nič ine nezmohli, len ju natáčali na telefón, to bolo celkom trápne. No nič, čakal som o niečo väčšiu divočinu. Takže. len za silne 3* a to som celkom myslel, že by sa mohlo jednať i o 5* záležitosť, čo, ale nemal šancu naplniť. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Celkom osviežujúce prekvapko.Netflix naservíroval pekný memory horor s množstvom odkazom na staršie kultové veci doprevádzanú parádnou sirénou zo Silentu.Atmosféra luxusná,remeselne na vysokej úrovni,ale jedna vec mi tu bije všetky superlatívy.Kde je gore sakra?!Tak skvele rozbehnuté akcie a finalizácia nič,pri takom potenciále by som si predstavoval že sa rejžo nehá trochu uniesť a vypustí tam nejakú nechuťárnu a zaleje to litrom krvy, pretože niektoré okamihy si to doslova pýtali.Ale napriek tomu som sa bavil a je to tento rok vysoký štandard. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Film byl natočen v Římě a v Lese stínů (Foresta Umbra) v národním parku Gargano. (ČSFD)
  • Při hromadné hostině si lze všimnout, jak většina strávníků pouze předstírá, že jí a pije. (Maraboy)

Reklama

Reklama