Reklama

Reklama

Devil's Island

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Samantha (Kat Alexandra) zdedí po starých rodičoch dom na jazere v ostrovnej lokalite v New Yorku. Netuší však, že dom má za sebou temnú minulosť a aj ona sama sa čoskoro môže ocitnúť v nebezpečí. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

To si zas takhle jednou řekli otec se synem, že by nebylo od věci natočit nějaký ten filmeček za levný peníz – nejlépe horor aby na to nalákali pár zoufalců a pak se poplácali po zádech, jak všechny napálili. Tahle dvojka už má za sebou pár filmů, ale viditelně žádná sláva. Asi jediným opravdu zajímavým bodem tohoto příběhu byla samotná lokalita, kde se natáčelo. Krajina byla pěkná, podobný domek na ostrůvku bych bral všemi deseti. Vyloženě jsem se kochal tou nádherou – tím však veškerá pozitiva končí.   Spíš mi to celé připadalo jak nějaký tuctový televizní thriller, než horor. Výhružné sms, dárečky s červy a mrtvým králíkem, divné zvuky, to už dneska nikoho nevyděsí. Tvůrci do toho chtěli přimíchat i tajemné postavy ve vlčích maskách, ale vlastně na většinu otázek nedostaneme vůbec žádnou odpověď. O nějaké ponuré nebo stupňující se atmosféře a násilí si můžeme nechat jenom zdát. Všechno měl zachránit závěr, ovšem ani ten se nepovedl. Prostě to bylo celé bez šťávy a jediného silnějšího okamžiku. Dívčina v hlavní roli si tu hrála na vegetariánku, ale kromě hezké tvářičky byla spíš jak reklama na fast foody. Zbytek osazenstva se ani moc hrát nesnažil.20% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Samantha zdedí po starých rodičoch dom na jazere v destinácii s viacerými ostrovčekmi a zdá sa že miestny ju nechcú prijať medzi seba...aby ste sa nenudili ak sa rozhodnete túto sračku pozrieť počítajte zábery na americkú vlajku na ostrove Elm Tree prípadne zábery na kačičku pred mólom, zaujímavejšie ako tento film sú aj storky na Instagrame ľudí ktorých nemáte v láske. Primit8vne konverzácie, primit8vny film, 0,1%... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Americká dievčina s typickými fast foodovými stehnami sa hodinu prechádza po ostrove, občasne si vyjde na čln, a to je všetko. Divák sa má vyslovene pozerať na jej prechádzky alebo spánok, dej tu nie je absolútne žiadny. A potom príde záver, pár výstrelov do krovaka s podivnou figúrou a vy nechápete, prečo sa tento film natočil. ()

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Na začátku sledujeme policajta jak jde do nějakého baráku na ostrově a najde tam 2 mrtvoly posuneme se o 3 roky dále a dcera těch mrtvých tam jde bývat. 3/4 filmu se nic neděje jen jí někdo dává krabice a stalkuje ji němá ženská.  Pak ji na konci chce někdo zabít a ona zabije jeho  a máme konec nicméně otázky přetrvávají bylo jich více ano nejméně 2 co se stalo s těma ostatníma nevíme proč ji nechtěli na tom ostrově nevíme věděla by ta němá více kdyby dostala více stopáže nevíme. 0 procent jediné co tam jde ocenit je příroda , ale kvůli tomu jsem se na to nedíval to můžu dát rovnou všem pachům krve 5 hvězd. ()

B3n 

všetky recenzie používateľa

Kde chodia na tieto fishmouthed nesympatické herečky? Táto postava mala byť údajne vegetariánka, akurát má tak o 20 kg viac, než by to bolo uveriteľné. Tučná, nesympatická a neženská, to je typ hrdinky, ktorý sa aktuálne tlačí. Tvrdohlavá, idúca si za svojím cieľom a samozrejme sama. Mimochodom, nie je to horor, ale normálna dráma. Ani thrillerom by som to nenazýval, lebo najviac thrilled som bol, keď začali záverečné titulky. ()

Reklama

Reklama