Reklama

Reklama

Devil's Island

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Samantha (Kat Alexandra) zdedí po starých rodičoch dom na jazere v ostrovnej lokalite v New Yorku. Netuší však, že dom má za sebou temnú minulosť a aj ona sama sa čoskoro môže ocitnúť v nebezpečí. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Americká dievčina s typickými fast foodovými stehnami sa hodinu prechádza po ostrove, občasne si vyjde na čln, a to je všetko. Divák sa má vyslovene pozerať na jej prechádzky alebo spánok, dej tu nie je absolútne žiadny. A potom príde záver, pár výstrelov do krovaka s podivnou figúrou a vy nechápete, prečo sa tento film natočil. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Samantha zdedí po starých rodičoch dom na jazere v destinácii s viacerými ostrovčekmi a zdá sa že miestny ju nechcú prijať medzi seba...aby ste sa nenudili ak sa rozhodnete túto sračku pozrieť počítajte zábery na americkú vlajku na ostrove Elm Tree prípadne zábery na kačičku pred mólom, zaujímavejšie ako tento film sú aj storky na Instagrame ľudí ktorých nemáte v láske. Primit8vne konverzácie, primit8vny film, 0,1%... ()

Reklama

B3n 

všetky recenzie používateľa

Kde chodia na tieto fishmouthed nesympatické herečky? Táto postava mala byť údajne vegetariánka, akurát má tak o 20 kg viac, než by to bolo uveriteľné. Tučná, nesympatická a neženská, to je typ hrdinky, ktorý sa aktuálne tlačí. Tvrdohlavá, idúca si za svojím cieľom a samozrejme sama. Mimochodom, nie je to horor, ale normálna dráma. Ani thrillerom by som to nenazýval, lebo najviac thrilled som bol, keď začali záverečné titulky. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

3/4 hvězdy za tu celkem sympatickou, polotučnou holčinu a ten pěkný poster, který jinak ale s tímto filmem nemá nic společnýho. Tohle vyloženě není žádný Horror, ale amatérský Thriller, kterých se po tunách vysílají na Barrandově či Prima Love. Dlouho jsem neviděl tak zbytečný film, jako je právě Devil's Island. Pokud vás láká právě ten plakát, název a příjemná délka, nedělejte stejnou chybu, jako já, je to past :o) (39. hodnocení, 9. komentář) ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa

Nedá mi tejto blbôstke nezvýšiť zúfalé hodnotenie. Jasné, každý čakal na nejakú pointu, ale či táto nebola normálnejšia a možno aj pravdepodobnejšia než v hororoch typu Záhada Blair witch, kde banda deciek pobieha po lese, celý čas dúfam v konečné vysvetlenie a tam im padne v nejakom dome kamierka na zem a koniec? Alebo rôzne scifi postavičky či idiotské vykrikovanie prípadných obetí, ktoré bežia pred prípadným vrahom nelogicky smerom nahor schodmi miesto von z domu? Tu som pôvodne plánovala stráviť večer s knihou pričom môj muž si zapol tento film s tým že uvidí o čom to je, až som zistila, že miesto knihy nonstop poškuľujem na obrazovku a sledujem čo to tá priemerná americká buchtička vlastne robí až som napokon knihu úplne odložila a s príjemným napätím dopozerala a tá vyše hodinka prešla veľmi rýchlo! Napokon po skončení filmu som sa smiala asi desať minút. Žiaden horor v dejinách mi tak nedokázal zlepšiť náladu na celý večer a fakt sa mi viac pozdáva prekvapivo odvážna buchta, ktorá krabicu s neznámym obsahom v zlosti jednoducho odkopne do vody, než všetky zárezy motorovou pílou, nezvratné osudy a podobné záležitosti. ()

Reklama

Reklama