Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (viac)
Trailer

Lara Croft (Angelina Jolie), dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Dostalo sa jej dobrej prípravy. Študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý pred rokmi zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet. Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama, musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obidve časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (424)

salahadin odpad!

všetky recenzie používateľa

Lara Croft aneb archeologie hrou...ale ne, já vím, že je to podle počítačové hry (kterou jsem nikdy nehrál a hrát nebudu), takže jde jen o zhmotnění té prsatice v "božskou" Angelinu Jolie. Takže se omezím na konstatování, že má věková ani divácká kategorie to není, proto mé hodnocení neberte vážně. Ale musíte uznat, že jak vrazila tomu žralokovi nebo co to bylo za obludu, tak to musel režisér natočit v době, kdy měl čtyřicítky horečky, fatamorgánu z LSD a zvýšenou agresivní hladinu vůči mořské fauně, to snad ani není možné. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane sa tak nízkemu hodnoteniu čudujem, na strane druhej to aj trochu chápem. Ale to naozaj ľudia takéto filmy berú vážne? Sexy Angelina v obtiahnutom kostýme, so zbraňami, s motorkou... Film sa mi páčil rovnako ako prvý diel a som rád že Laru hrala Angi. Film vôbec nerobí menu Tomb Raider hanbu. Mám veľmi rád Angelinu Jolie ako herečku, je to krásna a schopná žena s hereckými gény po otcovi. (jej starý otec je Slovák). Pokračovanie Lary určite nieje zlý film a ani on, ani Angelina, čoby Lara ma nesklamali. ()

Reklama

Melies 

všetky recenzie používateľa

1 / 10 Už si fakt nepamätám o čom to presne bolo, no viem, že prvý diel sa mi aj napriek menšiemu rozpočtu a menej okázalým efektom ľúbil o čosi viac - a keďže ten odo mňa dostal hviezdičky dve, nie je čo riešiť. PS: V mysli mi ostali len dva momenty, pričom jeden aj druhý sú prinajmenšom dementné – prvý, keď Lara na samotnom začiatku vyplávala na morskú hladinu na chrbte mäsožravého žraloka, ktorého prilákala vlastnou krvou, a druhý, keď spolu s tým chlapíkom zoskočili zo strechy nejakého sakramentsky vysokého baráku v centre nejakej Ázijskej metropoly a preplachtili až k moru... A mám taký blbý pocit, že takýto bol aj zvyšok filmu... ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Kamera přeletí moře a jsme na svatbě v Řecku. Malé zemětřesení a už se k nám na člunu blíží sexy Jolie a její Lara Croft. Pokračování jedničky na sebe nedalo dlouho čekat a tak tu máme Kolébku života a honbu za Pandořinou skřínkou. Opět je to ten stejný Tomb Raider jako předtím. Pro někoho stejně špatné, pro mě stejné dobré. Daniel Craig má volno a tak ho střída Gerard Butler, což je vynikající náhrada. Croft tentokrát vystřídá víc míst. Podívá se do Číny, projede se na Čínské zdi na motorce a pak ještě stihne zaletět do Afriky. Nemluvě o nádherném Řecku a Alexandrově podvodním chrámu v úvodní sekvenci. Pro mě je Kolébka života parádním pokračováním, kterého se tato filmová série dočkala. Spolu s dynamičtějším soundtrackem je to prostě další skvělý akční dobrodružný snímek. Těm, co se líbil první film, tak je Kolébka života nemůže zklamat. (80 %) ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Znovu v cestovce Lara Croft. Vezmeme vás na zajímavá místa po celém světě a ukážeme vám, jak je dokážeme (nezajímavě) zničit. Akční scény nemají moc adrenalinu, nehledě na to, že spousta z nemá ve filmu jiný účel, než ukázat jak je Angelina Jolie cool. Scénář už není tak zmateně splácaný jako jednička, ale ani logiku ani nějakou zajímavou postavu v něm prostě nenajdete. Tím pádem v okamžiku, kdy skončí jakákoli akční scéna, okamžitě nastupuje nuda. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (18)

  • Angelina Jolie (Lara Croft) prohlásila, že fyzický trénink, který před natáčením podstoupila, byl těžší než natáčení samotné. (HappySmile)
  • Pár švédských parašutistů provedl před ostrým natáčením skoku z hongkongského mrakodrapu 28 skoků pokusných. (Reiniš)
  • V jednej scéne dá Lara (Angelina Jolie) žralokovi päsťou do tváre. Táto scéna sa stretla s obrovským výsmechom zo strany divákov. Pravda je však taká, že v prípade priamej konfrontácie so žralokom sa naozaj odporúča udrieť ho päsťou do tváre, keďže žralok nie je zvyknutý na priamy odpor a takáto rana ho vie zaskočiť natoľko, že obeť nechá na pokoji. (matthew.17)

Súvisiace novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (viac)

Reklama

Reklama