Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Fantasy

Recenzie (38)

plagát

RRRrrrr !!! (2004) odpad!

Nie, prosím, už nikdy viac !!!

plagát

Strážce tajemství (2001) 

Ak máte viac ako 16 ruky preč!! Hlúpo predvídateľné a presladené. Ale keďže tých časoch (2001) som mala pod 16 vedela som hádam celý scenár naspamäť, odstupom času si však myslím, že jedno pozretie úplne stačí :)

plagát

Magická posadnutosť (1998) 

"Chcem muža, ktorý by mal jedno oko modré a druhé zelené" a bum, hádajte kto sa objaví?! Moc presladené, ale pomedzi to niekedy zablúdi vtipná scéna. Nicole Kidman ako filmová postavala a herečka žiari. Ale to je asi jediná žiara.

plagát

Vynechané stránky (2000) 

Mischa Barton zahrala svoju rolu na svoj vek úctyhodne a J.J.Leigh tiež nebola zlá. Ale to je asi tak všetko, na čo sa dalo pozerať. Nebola to ani dráma ani komédia ani romantický film. Taký slabý vývar.

plagát

Zastaneš a neprežiješ (2006) 

Pôvodne som tento film ani moc netúžila vidiť. Večer som si sadla na kreslo, zapla dvd a za chvíľu.. záverečné titulky. Celých 87 minút som sa ani nepohla. Ubehlo mi to neuveriteľne rýchlo. Aj keď akčné filmy nemám moc v láske, tento má isté čaro, ktoré ma pripútalo k obrazovke. Neviem, či to bude skvelým námeom alebo Jasonom Stathamom :)

plagát

James Bond: Casino Royale (2006) 

Nebolo to až také dokonalé ako som predpokladala, ale bolo to takmer dokonalé. To, že D. Craig bol ako Bond skvelý hádam nemusím písať, ale niečo mi tu chýbalo. Bolo to trošku predvídateľné. Už keď si Eva sadla k Danielovi v lietadle, bolo jasné, že budú pár. Bolo jasné, že Daniel porazí Madsa a ten nakoniec zomrie. Dúfam, že som neprezradila priveľa :)

plagát

Ona je on! (2006) 

Zabite ma, ale mne sa to páčilo !! Samozrejme, už keď si prečítate obsah, viete ako sa to skončí, ale scéna, keď si Amanda Bynes vopchala do nosa tampón je neprekonateľá. Rovnako ako polonahý Ch. Tatum :))

plagát

Oko (2002) 

Pár mrazivých scén, ktoré ale nepokryjú celý film. Ako horor slabé ako dráma, celkom fajn. Som rada, že to dopadlo tak ako to dopadlo a nebolo to také klišé ako u väčšiny "hororov". Ale spala som po tom kľudne, takže ja to za fantastický horor nepovažujem.

plagát

Srdce je zradná kurva (2004) 

Asia až moc tlačí na pílu. Chce aby film bol dojemný a miestami to prehnala. Neviem, bolo to divné. Ani do plaču ani do smiechu. Také... zmätené.

plagát

Hairspray (2007) 

Pár vydarených vtípkov. Najviac sa mi páčila postava Amandy Bynes, ale na môj vkus sa tam príliš spievalo :) Viem, je to muzikál ale prežila by som, keby tam zazneli iba 1-2 pesničky. Dej je jednoduchý a predvídateľný, ale stále je to celkom milé.