Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 004)

kareen 

všetky recenzie používateľa

Polovina komických situací je postavena na tom, že pravěcí lidé předjímají zvyky a chování dvacátého prvního století, ta druhá pak na přitroublosti všech zúčastněných. Není to nic nedívatelného, no v mém případě převládala spíš nezúčastněná nuda. Našlo by se tam pár ucházejících kameňáků, ale obecně mi tento druh humoru zas tak moc neučaroval. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Počiatky kriminality siahajú ďaleko do minulosti ľudstva, tak ako aj vynález šampónu. Pozorne sledujte tento film, pretože vážne uvidíte, čo ste ešte v živote NEVIDELI... Hlášky v tomto filme by ani nemali uzrieť svetlo sveta - no proste komedia na... Strašne niečo... nikdy by som si nemyslel, že niečo také pustia do TV 6/10 ()

Reklama

genetique odpad!

všetky recenzie používateľa

Nepovažujem sa za intelektuála a pri zmagorených a sprostých komédiách sa vždy rád priusmejem, ale toto je aj na moje chápanie až príliš! Nevkusná demencia, jediné, čo by stálo za zmienku je Depardieuho výkon, ktorému som toho dementného pračloveka naozaj uveril. Ale ak by som mal dávať percentá za takéto výkony aj iným hercom asi by sme sa ďaleko nedopracovali. 5%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Frédéric Talgorn: 1. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr (01:06) ,2. Ophelie Winter feat.Fabolous yeah yeah yeah remix (03:42) ,3. Dadoo feat.Jim Hennesy ding ding (03:33) ,4. Joeystarr feat.Naja la vie comme elle vient (03:34) ,5. Fuck Dat imagine ta tęte (03:14) ,6. Busta Flex gardes les yeux ouverts (02:25) ,7. D.Dy featSpeedbond do you (04:14) ,8. Kamnouze, Jango Jack & Shadie Grrr... (02:50) ,9. Dany Dan feat.MrVegas make the fire burn (03:57) ,10. Capleton, Luckie D., Lexxus, MrVegas, Danny English, Anthony B. mad sick megamix (05:24) ,11. Tiwony & Fefe Typical feat.Naja l'age de pierre (03:37) ,12. Ol Kainry feat.Jango Jack dix mots (04:09) ,13. Toy toy movie (03:32) ,14. kennedy futur (04:07) ,15. Humphrey toi et moi (04:36) ,16. Jeff Le Nerf coeur de la ville (04:04) ,17. Serum ca passe ou ca casse (03:41) ,18. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr outro (01:30) ,19. Superbus monday to sunday (02:30), ()

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Oceňuji odvahu režiséra, že se nechal uvést v titulcích a nepoužil nicneříkající pseudonym. Já bych se pod TOHLE nepodepsal. Pro sledování tohoto filmu doporučuji skupinové kouření marihuany....No comment... pravěky primitivní vtípky? Kdepak, tohle by natočil i Homo habilis - člověk zručný, který je na rozdíl od Chabata............ zručný. Účast novopečeného ruského občana jménem Gérard Gerardovič Depardiev dokazuje, že má asi tolik mozkových buněk jako Putin, tedy standardně asi tolik, kolik je poctivých politiků v Kremlu, někdy i více. Sledovat film o samotě, to způsobí jen: "Grrrrrrrrrr!!" (citoslovce chrápání, nebo vzteku, vyberte si prosím). ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (9)

  • Všechny postavy z kmene Čistých vlasů se v původním znění jmenují Pierre, což je ve Francii běžné mužské křestní jméno. Jedná se o slovní hříčku s francouzským podstatným jménem "pierre", které znamená "kámen", protože film se odehrává v době kamenné. (Saroman)
  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)

Reklama

Reklama