Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (9)

Rána za ranou

Rána za ranou (2007)

Pre Trena (Nicholas Gonzales) má život len jeden jediný zmysel a tým je odpata. Vracia sa domov z vojny v Afganistane aby pomstil smrť smrť svojej manželky a malého syna. Zisťuje však , že sa musí postaviť proti miestnemu gangu pasákov a drogových dealerov , ktorý spolupracuje s ruskou mafiou.

Krvavá lúpež

Krvavá lúpež (2007)

Prakticky všetky dokonalé plány nevychádzajú podľa predstáv ich tvorcov. O tom sa presvedčil aj Sam (Edward Furlong), keď po lúpežnom prepadnutí banky a nečakanej prestrelke s políciou sa so zvyškom svojej bandy ukryje v kaviarni, kde v tom istom čase posedávajú dvaja psychopatickí maniaci. Očakávaná rukojemnícka dráma sa začne nepredvídane zamotávať príchodom agenta Linda (Michael Madsen) a jeho nezhodami so šéfom miestnej polície, detektívom Rickom Devlinom (Arnold Vosloo).

Kód Apokalypsy

Kód Apokalypsy (2007)

Štyri jadrové hlavice, ktoré sa teroristom podarilo ukradnúť z potopenej americkej ponorky, sú rozmiestnené v štyroch metropolách sveta a majú slúžiť na vydieranie USA. Na ich odpálenie je potrebný 11-miestny číselný kód, ktorého časti poznajú traja ľudia. Hrozba zničenia štyroch miest sa stáva reálnou po tom, čo vodca teroristov umiera pri predávaní výkupného. Do pátrania po kóde sa púšťa nielen druhá skupina teroristov, ale aj ruský tajný agent.

Peklo so svokrou

Peklo so svokrou (2008)

Noah (Dax Shepard) a Clare (Liv Tyler) tvoria mladý manželský pár, ktorému ku šťastiu chýba už len splodiť potomka. Netušia však, že to nebudú mať až také ľahké. Noah príde o prácu, v ten istý deň sa k nim domov nasťahuje neúspešný scenárista - Clarin bratranec Myron (Mike White) - a večer im spestrí svojim príchodom päť psov spolu s Noahovou matkou Marilyn (Diane Keaton), ktorá opustila svojho manžela v presvedčení, že ju podvádza.

Smrtiaci smeč

Smrtiaci smeč (2008)

Po prehratom finálovom zápase v plážovom volejbale sa Kelly (Melissa Keller) na afterparty stretne so športovým reportérom Holdenom, ktorý ju požiada o interview. Kelly súhlasí, no netuší, aký človek sa v Holdenovi skrýva a že interview nebude ani zďaleka to jediné, čo reportérovi poskytne.

Dard Divorce

Dard Divorce (2007)

Nemecký režisér béčkových hororov Olaf Ittenbach (Legion of the Dead, Beyond the Limits, House of Blood) v tomto snímku predstaví mladú právničku Nathalie (Martina Ittenbach), matku dvoch detí, ktorá v rozvodovom konaní pripravila manžela o všetky životné istoty a snaží sa mu odobrať aj možnosť stretávania sa so synom a dcérou. V deň, keď si jej manžel Tim príde na víkend po deti, Nathalii niekdo zabije psa a v dome náchádza krvou napísaný odkaz „DARD“ . Mladá žena netuší, že to je len začiatok hrôzostrašnej noci.

Moscow Chill

Moscow Chill (2007)

Scenárista a tentoraz aj režisér Chris Solimine prichádza s príbehom amerického hackera Raya (Norman Reedus) , ktorý bol v USA odsúdený za podvody v bankových transakciách a má zakázané používať akýkoľvek počítač na akýkoľvek účel. Počas rehabilitácie, keď sa štát snaží vytĺcť z Raya jeho koníček, je Ray unesený a ocitá sa v Moskve, kde má možnosť presvedčiť sa, že nie Amerika, ale Rusko je dnes krajinou neobmedzených možností.

Restraint

Restraint (2008)

Ron (Travis Fimmel) a Dale (Teresa Palmer) tvoria pár na úteku. Dale je sebavedomá, dobre vyzerajúca striptérka a Ron je darebák, ktorý sa pokúsil vyriešiť ich spoločné problémy zastrelením Daleinho šéfa, ktorého mŕtvolu prevážajú v kufri auta. Túto nezvyčajnú batožinu si všimne zamestnanec benzínovej pumpy a Ron je nútený ho zastreliť. Ron a Dale vedia, že musia zísť z cesty a nájsť si úkryt. Nevedia však, že sa ukryjú v dome, ktorého majiteľ je ľahkou korisťou. Andrew (Stephen Moyer) žije sám a nikdy nevychádza z domu. Trpí totiž agorafóbiou.

Krvavé sprisahanie

Krvavé sprisahanie (2008)

Bývalý príslušník Námornej pechoty MacPherson (Val Kilmer) trpí po vojne s Irakom (2003-2005) „poúrazovou stresovou atrofiou“. Každodennú depresiu mu zmení až telefonát od bývalého spolubojovníka Miguela Silvu (Greg Serano). Miguel mu pripomenie dlh z čias vojny a požiada ho o pomoc s problémami pri stavbe farmy v Arizone. Tak sa MacPherson ocitá v mestečku New Lago na mexických hraniciach a takmer okamžite sa dostáva do sporu so zástupcom spoločnosti „United Borders“ Johnom Rhodesom (Gary Cole), ktorý mesto nielen buduje za peniaze získané z vojnových konfliktov, ale ho aj z väčšej časti vlastní. Rhodes vycíti, že MacPherson môže zničiť jeho autoritu a tak sa ho snaží „zbaviť“ všetkými dostupnými prostriedkami.

Reklama