Reklama

Reklama

Ron (Travis Fimmel) a Dale (Teresa Palmer) tvoria pár na úteku. Dale je sebavedomá, dobre vyzerajúca striptérka a Ron je darebák, ktorý sa pokúsil vyriešiť ich spoločné problémy zastrelením Daleinho šéfa, ktorého mŕtvolu prevážajú v kufri auta. Túto nezvyčajnú batožinu si všimne zamestnanec benzínovej pumpy a Ron je nútený ho zastreliť. Ron a Dale vedia, že musia zísť z cesty a nájsť si úkryt. Nevedia však, že sa ukryjú v dome, ktorého majiteľ je ľahkou korisťou. Andrew (Stephen Moyer) žije sám a nikdy nevychádza z domu. Trpí totiž agorafóbiou. (Dubro)

(viac)

Recenzie (28)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Australané Prostě Thrillery Umí! Výborný Psychický tlak od začátku do Konce.. Skvělá Atmosféra, ani chvíli jsem se nenudil !! Představa, že přepadnu týpka, aby mi vydal prachy na účtě, a on trpí Agrofobíí což znamená strach z otevřených Prostorů.. Tak by mě asi Jeblo! + Krásná Hlavní Hrdinka! Radost na ni koukat Nahou ! ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Thriller s nádechem psycha dochucený vděčným tématem agorafobie, u kterého se sešli talentovaný režisér s neméně talentovanými herci. A podle toho to také dopadlo. Prakticky od začátku se něco děje, protože nějaká nutná předehra se prakticky nekoná, takže po několika minutách se páreček kriminálníků dostane do bytu agorafobika a rozjiždějí psychologické hrátky provázené nejednou fackou či ránou pěstí. Těch pár hluchých míst, které ve filmu jsou, dokáže v pohodě vyplnit Teresa Palmer, na kterou se zatraceně dobře kouká. Austrálie zase nezklamala. 80% ()

Reklama

JohnRambo 

všetky recenzie používateľa

Tak za prvé, keď sa pozriem na plagát hneď mi napadne nejaký film o upíroch :) A za druhé, velmi podarený film, hlavne sa mi veľmi páčil Stephen Moyer a samozrejme veľké plus tohto filmu Teresa Palmer. Ale jedno mi vŕta v hlave, SPOILER! SPOILER! Zabil tú Gabrielle? Keď pálil jej pas...asi áno. SPOILER! SPOILER! ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Pár na úteku sa ukryje v dome kde žije Andrew ktorého opustila priateľka, film má parádnu atmosféru, pár divadelných kulís filmu vôbec neubližuje, práve naopak je to dobé šak aj tak tých pár hercov sa tam bez problémov zmestilo, Teresa tomu dodáva estetické čaro, v pár záberoch aj dačo viac / nuž postava striptérky sa nezaprie / ... proste jednoduchý, komorný film ... ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Nápad to byl slibný. Dva uprchlíci se vloupou do domu a seberou rukojmího, kterej je ale docela magor. Sice nic nového pod sluncem ale slušný drama se z toho vytřískat dalo. Tohle je ovšem nuda bez špetky napětí, náznaku atmosféry či nějakého dobrého nápadu. Navíc to hlavní herecké trio také moc talentu nepobralo, takže se můžete maximálně kochat křivkami hlavní představitelky. Nuda a já už bych chtěl taky po dlouhý době vidět nějakej pořádnej film, mám teď na ty blbosti nějakou smůlu. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Stephen Moyer (Andrew) se v rámci své přípravy na roli setkal s agarofobikem, aby se mohl lépe vcítit do své postavy. (BioCake)

Reklama

Reklama