Reklama

Reklama

Tridsaťročný Noah Cooper neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Má krásnu ženu Clare, ktorá však na rozdiel od neho túži po dieťati a dáva to najavo stále razantnejšie. Práve prišiel úplne nečakane o prácu terapeuta a vyhodili ho z kancelárie, kde pracoval mnoho rokov. Keď sa vráti domov, zistí, že sa k nim na neurčito nasťahoval nechutný švagor Myron. A akoby toho ešte nebolo dosť, večer sa vo dverách objaví jeho matka Marilyn aj so svorkou piatich psov a pýta sa, či by mohla na niekoľko dní zostať. Opustila totiž otca, ktorého podozrieva z nevery. Hoci z toho Noah nemá ani najmenšiu radosť a vždy sa snažil držať od matky čo najďalej, nedokáže ju odmietnuť. Jeho životná cesta do pekla sa tým len poriadne zrýchli. Matka je totiž panovačná a neodbytne starostlivá, pravidelne ho budí za úsvitu, má vo zvyku rozprávať úplne cudzím ľuďom trápne historky z jeho života, a navyše obaja získajú prácu v obchode s kobercami, ktorá sa vinou Marilyn zmení nočnú moru pre majiteľov aj zákazníkov. Niet divu, že oboch prepustia, čo je posledná kvapka, ktorou pretečie pohár trpezlivosti naštvanej Clare, takže sa rozhodne manžela dočasne opustiť. Matka sa medzitým pokúša sledovať manžela, a vymámi od neho priznanie, že sa ju naozaj dvakrát pokúsil podviesť. Všetky ťažkosti síce prehluší smutná udalosť, keď zomrie Noahova babička Helen, na pohrebe však dostanú všetci prítomní nečakanú možnosť všetko si vzájomne vydiskutovať, a možno dokonca nájsť riešenie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (70)

dochvvv odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle opravdu ne. Tohle je naprosta zbytečnost a ztracenej čas. To raději budu čumět na Playgirls. Film je protivný a hlavně strašně nevtipný. Celé to graduje debilní, možná rádoby vtipnou scénou na pohřbu a následným happyendem, kdy už scénáristovi vyloženě došel dech a ty poslední dvě stránky napsal asi tak půl hodiny před vlastním natáčením scény. Odpad! ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem, že to nebude nic moc, ale, že to bude až tak zlý jsem teda nečekala ani v těch nejhorších snech. Prvních patnáct minut ušlo pak už to šlo do háje. Mít matku jako byla Marilyn, to by bylo na provaz a kdybych s ní ještě musela pracovat v jedné firmě, no radši nad tím ani nebudu uvažovat. Tohle mi teda stálo veškeré síly abych to dokoukala, už nikdy víc, 2* ()

Reklama

kubilov 

všetky recenzie používateľa

Zvláštně otravná americká dramedie, která kvituje rodinné štěstí a spoustu trapných situací navrch. Když se k tomu přičte i zoufale nezajímavý hlavní představitel, nijak extra dobře to dopadnout nemohlo. Ukecaná Diane Keaton je místy až nesnesitelná, což bych byl nikdy neřekl, a Liv Tyler zase nemá moc co předvést, i když pár scén se přeci jenom najde. ()

trinan_kop 

všetky recenzie používateľa

To akože čo má byť? Nerozumie, Diane Keaton je pre mňa po tomto filme veľmi nenásytná osoba, ktorá natočila N kvalitných filmov v živote a namiesto užívania si života - pretože má peňazí dosť na luxusný život až do smrti - tak natáča akúkoľvek blbosť ku ktorej ju prizvú. Proste hnus - hrabať, hrabať, hrabať, asi sa chce kúpať v peniazoch - kedy si tá osoba uvedomí že v takýchto filmoch len šliape po vlastnej povesti? Liv Tyler - táto herečka, pred 5 - 10 rokmi známa, krásna, "chcená" tu ukazuje že po niekoľkých dobrých filmoch stratila schopnosť vyberať si filmy - to isté ako Keaton - nerozozná kvalitný film od absolútneho nechutného odpadu. K hlavnému "hrdinovi" sa vyjadrím len tak, že on nikdy nemal dostať žiadny film - sekundovanie niekomu inému, ok, ale hlavná úloha? To veru nie. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jediné pozitívum vidím v tom, že tu hrajú dvaja moji obľúbení herci - Liv Tyler a Dax Shepard, hlavne Liv bola šarmantná, ostatne tak ako vždy. No ale Diane Keaton? Uznávam, zahrala to výborne, možno až prehnane, pretože som ju mal miestami až po krk. Na druhú stranu dejová linka bola nudná až strach, nič zaujímavé, alebo nič čo by už divák sto krát predtým nevidel - klasická romantická šablóna o hľadaní pravých hodnôt. Podpriemer. 40/100 ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama