Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Johnny Depp

Prečo? Za jeho neortodoxnosť, nezvyčajnosť, dobrým výberom úloh, v ktorých dokáže zahrať hocičo a dať tomu svoj nezabudnuteľný rukopis. Pre mňa sa stal kultovým hercom už počas života.

Leonardo DiCaprio

Prečo? Ako prvý film s ním som videl kino trhák veľkej lásky vo veľkom nešťastí Titanic, ktorý mi nijak nesadol tak ako jeho úloha v ňom a dosť som ho odsúdil, zaškatulkoval. Až časom sa ku mne dostali aj iné filmy predchádzajúce jeho titanicový úspech, ako Čo žerie Gilberta Grapea, Basketbalistov denník, po ktorom som ostal ním očarený. Odvtedy pozerám všetko a som veľmi spokojný, pre mňa je v dnešnej kinemtografii ako herec zárukou kvality.

Christian Bale

Prečo? Od roku 1987, keď si ho vybral S.Spielberg do filmu Empire of the sun som nevidel film, ktorý alebo v ktorom by výrazne prepadol. Mám rád filmy s ním aj napriek svojmu súkromiu, kde ako som počul, je vraj za arogantného a namysleného chlapíka, ale na pivo s ním nechodievam, kdežto filmy pozerám :)))

Bruce Willis

Prečo? Aj keď v teenegerskej mladosti som spomedzi akčných hrdinov uprednostňoval iných svalovcov (Stallone, Schwarzi,Van Damme), tento jediný ostal a akoby sa prispôsobil dobe. Vie slušne zahrať aj v iných žánroch na rozdiel od ostatných kolegov. Snímky ako 12 opíc,jeho 4 pasce, Vyvolený, či postava Butche v Pulp Fiction, či Sin City, plus iné, kde všade zanechal svoj charizmatický výkon, ma asi nikdy neomrzia a rád ich pozriem, ak príde na to.

Tom Hanks

Prečo? Asi pre jeho charizmatickosť, rôznorodosť, vysoký štandard a obetavosť pre film. A aj keď má už, čo to za sebou, nehrá sa na superhviezdu, alebo len tak pôsobí? Neviem mám ho rád, má v sebe kľud a prináša úspech.

Arnold Schwarzenegger

Prečo? Určite pre mňa posledný akčný hrdina všetkých čias, tak ako sme ich v tých časoch chápali. Kopec svalov, drsné hlášky, sám proti všetkým a za ním ostáva len kopec mŕtvych. Nesmrteľné úlohy conana, terminátora, či v predátorovi, total recall a pod. Ak mám byť úprimný videl som s ním úplne všetky filmy, počnúc čiernobielym Herkulesom, kde mu ešte chudáka jeho rakúsku angličtinu museli predabovať, až po jeho posledný štek v Expendables. Určite nostalgia, ktorá nikdy neomrzí aj keď je už miestami úsmevná. Kulturista, herec,  guvernér, obdivuhodná je  jeho kariéra, keď vrcholovo dokázal uspieť akoby v troch životoch.