Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (19)

plagát

Inferno (2016) 

Ako fanúšik Dana Browna som veľmi sklamaný. Film je natočený podľa knihy možno do polovice, potom si už Ron upravuje príbeh podľa seba. Pri tom konci mi bolo až do plaču, takto dokašlať perfektný príbeh som ešte nevidel. Odporúčam každému prečítať si knihu, potom na celý príbeh zmeníte názor. Pevne verím, že ak sa bude točiť stratený symbol tak bez Howarda.

plagát

BloodRayne: Smäd upírov (2005) 

Tento film je jedno veľké "celé zle". Od scenára, cez réžiu, dialógy, kostýmy, efekty, až po herecké výkony. Miestami človek nechápe, ako je možné, že takýto počin aj niekto pustil von medzi ľudí. Jednu hviezdičku som dal kvôli tomu, čo v tomto filme predviedla Kristanna Loken. A nemyslím tým jej herecký výkon :) súhlasím s komentárom užívateľa: BadoXXII

plagát

Harry Potter a Dary smrti - 1. (2010) 

100% suhlasim s komentarom pouzivatela DaViD´82 viac ako polovica knihy je tiez natahovana, ale je potrebna pre pribeh. Takze prvu cast Yates zvladol, pokial sa mu to podarilo aj s druhou castou, tak sa mame na co tesit.

plagát

Twilight Saga: Zatmenie (2010) odpad!

ked je na ho*no scenar, tak ani dobry reziser ako Slade nedokaze spravit dobry film

plagát

Pozor, hryzie! (2009) 

jedna hviezdicka za Megan a sem tam dobry song, ale inak by som odobral svojpravnost tomu, kto to vymyslel. Totalna pohroma.

plagát

Hore (2009) 

animak roku?? suhlasim, kto dostane oscara je jasne! Vyborne, napinave, dojemne, (aha veverica:D:D:D ), pekne, vtipne, proste uzasne a dokonale.

plagát

Králi ulice (2008) 

uz po prvej polhodke je jasne ako film skonci a akym smerom sa bude uberat, ale napriek tomu je to dobry film a odporucam pozriet.

plagát

Horkýže Slíže - Živák (2005) (koncert) 

vysvetlim: na tom koncerte som bol, hrali skoro 3 hodiny a ten koncert bol uzasny, skoda ze na dvd dali hlavne singlovky a nie pesnicky co fanusikovia miluju a dalej publikum bolo onicom vsetci sedeli na tribunach a len malo nas bolo pod podiom, takze pre slize 5* pre levice 1*