Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (9)

V obležení

V obležení (2021)

Bez Riddick + Vick = čo to splietam  - bez Viddicka / GERARD BUTLER / by som to asi nedopozeral. Pre niektroých to bude dosť nuda ale treba vydržať pomali sa to roztočí aj keď výsledok bude tak asi 2 a pol hviezdy . Za zmienku stojí nádejná Afroamerická herečka ALEXIX LUDER ktorú ste už mohli vidieť hrať s celebritným hercom  CHRIS PRATT  vo filme The Tomorrow war 2021 - Válka zítřka.

Cruella

Cruella (2021)

Za mňa 5 hviezd za film s totuto tématikou. Film je s prostredia modných návrhárov. Táto téma asi neosloví každého ale ja som padal do kolien alebo do stoličky ? -  aj keď to pozerám z kresla či z váľandy. K veci : Film bol z môjho pohladu tak dobrý že som si ho musel pozrieť 2 krát . Niektoré scény opakovanie niekoľko krát aby som uspokojil svoju myseľ pretože ma to tak nadchlo. Za zmienku stojí aj známy celebritný herec MARK STRONG. Mnohí ho poznáte s akčných filmov .  Neuveriteľný herecký prejav tu ale predviedla  hlavná hrdinka EMMA STONE - taký hereckývýkon už v dnešnej dobe len tak nevidíte.

Suburra

Suburra (2015)

Ako to fičalo v podsvetí RÍMA - ITÁLIE ti prezradí tento film .Dobré akcie, dobré scény, zaujímaví herci . Celý film ťa udrží v napätí. Žiadny happy end. Tvoja oblúbená postava to nepřižije. Čo už - režisér to tak chcel. A chcel ťa dostať. Dojímavá hudba od skupiny M83 skladba QUTRO je počuť jemne v pozadí.. To musíš vidieť,

Rozhnevaný muž

Rozhnevaný muž (2021)

Za mňa 5 hviezd. Všetko ok bez vedlajších chýb.  Jason Statham opäž nesklamal. Film je prepracovaný, vysoká úroveň. Určite sa oplatí pozrieť.  Dej z prostredia SBS - SECURITY , prevoz veľkých obnosov peňazí a samozrejme túžba gangstrov dostať sa k prevážaným peniazom. Jason  S. ako pracovník Security vám ukáže po svojom ako strážiť zverené peniaze pri prevoze z bodu A do bodu B. Príbeh je plný napínavých akcii ktoré sa určite oplatí pozrieť.

Nikto

Nikto (2021)

REŽIA : Ilja Najšuller nar. 19.11.1983 Moskva, Rusko, Sovětský svaz a Scénář: Derek Kolstad Dátum a miesto narodenia: 1974 (vek 47 rokov), Madison, Wisconsin, USA Otec hlavného hrdinu bude taký , okatý, starý, odvážny a prefíkaný zabiják, Veľmi známy herec s filmov SPÄŤ DO BUDUCNOSTI - vedec ktorá vymyslel pre Marty McFlyja ten časový stroj s menom ,, Christopher Lloyd ,, Takže čo to tu máme za novinku všade to má samé dobré recenzie, Nuž to musí byť veľmi dobrý film. Ja so ho kukol dva krát a nenudil ma. Je dobrý a zdal sa mi krátky, len 1 a pol hodinky. Začiatok ma skoro odradil. Som netrpezlivý divák. Prvá taká lepšia akcia začala až niekde od 25 minuty a to je na mňa dosť neskoro. Keby to nemalo tie recenzie tak to nedám. Túto minutáž som prekonal a potom som nechápal čo z toho vzišlo. Hlavný hrdina mi pripomínal Denzela Washingtona s Filmu EQUALIZER 2 / 2018 / ale akcie zase film JOHNY WICK . Takže ja som z toho mal taký Koktail oboch filmov ale každý má asi iný názor. V každom prípade ak to budeme porovnávať k týmto film musí to byť dobré. A aj je. Zjavne sa Režisér a Scenárista dohodli že myšlienku týchto dvoch filmov dajú do svojho diela. Začiatok filmu začína hrozne a je to nuda chyba ktorú urobil režisér. / Stále sa tam bavia dvaja manželia o smetnom koši OMG / skoro som to vypol, preto. / Takáto dlšie trvajúca scéna môže rýchlo odradiť diváka ktorý recenzie veľmi nečíta a ani sa nemá s kým poradiť. Super akčný film. Začiatok nuda ale neskôr sa to poriadne rozbehne - ten musíte prekonať inak nebude tie chápať tie hodnotenia.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 (2020)

Hudba Hans Zimmer . Film sa jednoznačne oplatí pozrieť. Patty Jenkins režíserka a scenáristka použila vo filme rôzne akcie podobné z iných filmov. V minulosti som to kvitoval dnes mi to trochu začína vadiť že sa kopíruje. Je totiž ťažké vymyslieť niečo nové. Jadro filmu ale novo vymyslené je . Ostatné scény ako cez kopírák z iných filmov. Obsah filmu , vnímam takto : Je to niečo nové čo tu ešte nebolo. Keby bolo keby tak by to dopadlo tak a tak. Áno , čo by si si želal ak by ti niekto požičal Arabelin prsteň alebo keby si stretol Džina a splnil by ti najtajnejšie želanie alebo by si chytil zlatú rybku . V tomto filme sa nájde niečo alebo niekto čo plní želania. Ale v modernej dobe si už nikto neželá trebárs sieť na ryby či flintu na zajace. Čo by si želal ? Ja by som si želal byť milionár a mať najkrajšiu ženu na svete a veľa dobrých kamarátov a skvelú rodinu. No ale môj sused by si tiež mohol niečo želať napríklad aj moju smrť pretože ma nenávidí. Čo by sa splnilo ? A čo by stalo keby sa tá rybka, či Džin či ten prsteň rozhodol že splní naraz susedovi aj mne to želanie alebo napríklad všetkým ľuďom naraz na celom svete. A čo s tým má Zázračná žena / WV/ ?. Nebudem prezrádzať. Čo by sa stalo sa fakt oplatí pozrieť.

Válka zítřka

Válka zítřka (2021)

Dobrý film, dobrá hudba , super akčné AKCIE od začiatku až dokonca . Christ Pratt už zdá sa a dospel a začal ako rozumný muž. Tento film si rozhodne nenechajte ujsť . Akčnych filmov sa točí veľa ale niektoré majú hlavu aj pätu a trochu sa tam aj uvažuje. Film určite pobaví každého fandu akčných filmov. Ono je to vlastne taká zmeska ako sa už bežne točia filmy. Skoky do minulosti, votrelci.  Napodarený skok do budúcnosti atd. Každá scéna ktorá začne vás udrží v napätí.