Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenzie (15)

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Taika je skvely v satirickom zanre, ale Marvel mu vobec nejde. Predosli Thor este ako tak. Ludom sa to pacilo, lebo to bolo nieco nove. Kazdopadne mi pripada, ze sa snazi byt lepsi ako Gunn (ktory komiksami zije), ale to mu vobec nepasuje. Prilis vela lacneho humoru pre deti do 10 rokov, prilis vela blaznivych zvratov (ta zaverecna scena kde dal superpowers tym detom - wtf) a zbytocnosti. Trailer bol snubny,zostava zaujimava, vysledok na nie viac ako 40% z mozneho potencialu. Vacsinu filmu bol Thor znazorneni ako keby mal IQ nizsie ako stormbreaker (ktory neviem z akeho dovodu bol ako ziarliva partnerka) a dejove linku nedavli zmysel. Kazdy tam na nieco zomieral a pritom sa to hralo na primitivnu komediu. Tesil som sa, sklamalo. 2/5 (max.). Taiki chod nazad ku "What we do in the shadows", lebo tam si dobry.

plagát

Strážcovia Galaxie: Sviatočný špeciál (2022) (TV film) 

Necakaj od toho zmysluplny seriozny pribeh, lebo o tom to vobec nie je. Je to samostatny serialovy dielik, ktory nepatri do trilogie, a podla mna ani nikdy nemal. Uz podla nazvu "Christmas special" mozes pochopit, ze tomuto dieliku ide o navodenie vianocnej atmosfery. A HLAVNE, mi to pripada ako kamaratska rozlucka s tymto skvelym timom. Ak ti nevbehne slzicka do oka, tak nepatris do FAN-domu GotG. Je to daleko od Marvel klasiky a ani sa to na nu nehra. Kazdopadne, uprimne dufam, ze treti diel si z tohto nic nezoberie, lebo to dopadne uboho ako Thor: Love and Thunder...s humorom sa neprehana. Ako neakcna rozlucka s timom 4/5.

plagát

I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017) 

Chcel som si pustiť niečo, pri čom nebudem musieť veľmi rozmýšľať. Toto malo celkom dobré hodnotenie a nezvyčajný názov..tak reku, že to aspoň skúsim. Po scéne toho nezmyselného domového vpádu Eliatha, som hneď vedel, že to bola správna voľba. Vtipná podarená snímka, ktorá toho síce veľa nesľubuje, ale dostanete to čo ste čakali. Druhá polovica naberie tempo a príjemne prekvapí. ;-)

plagát

Sedem statočných (2016) 

Mnohí ľudia to tu kritizujú, lebo to porovnávajú s originálom. Ja som originál ani nevidel, ale aj keby, tak pochybujem, že by sa to dalo porovnávať. Tento film je niečo ako westernový Expendables. Humor, akcia, sympatické obsadenie. Mne to bohate stačilo a na atmosfére pridalo to, že som to videl v kine v USA, kde po každej kultovej scénke prišiel piskot a potlesk. Napríklad taký súboj indiánov. Každý to čakal, každý sa na to tešil. :D Ideálny film typu "sadnúť a vypnúť".

plagát

Osem hrozných (2015) 

Spočiatku sa mi do toho veľmi nechcelo, ale film ma veľmi milo prekvapil. Napínavá westernovská detektívka s nádychom Tarantinovskej absurdnosti. No dobre, bolo to troška viac ako nádych. Ale kto znesie Tarantinove filmy, tak bude spokojný.

plagát

Pred úsvitom (1995) 

Chcel som si ten filme len prekliknúť, že o čom je. Dostal som sa k zaujímavému dialógu, tak že si to pozriem. A vlastne celý film bol jeden zaujímavý dialóg, v ktorom sa mnohí z nás nájdu. :)

plagát

Od soumraku do úsvitu (2014) (seriál) 

Zdá sa mi, že Rodriguez troška ubral zo svojho zaujímavého štýlu...zatiaľ len pilot, tak sa ešte nechám prekvapiť, či je to dobré alebo zlé...každopádne, herecká charizma oveľa menšia ako vo filme. :((

plagát

Všetky cesty vedú do hrobu (2014) 

Na tento film som išiel s očakávaním, že to bude blbosť. Ano aj to bola blbosť, ale bolo to cieľom filmu a na nič iné sa to celý čas nehralo. Proste 116 minút preperlenej jednoduchej vtipnej zábavičky. Kto má rad seriál Family Guy, tak pre tých je presne tento štýl humoru. :)

plagát

Bez súcitu (2012) 

So Stallonem je to ako s vínom a to je veľmi pozitívne. V poslednej dobe má jeden lepší film ako druhý a žáner sa vracia do starých dobrých kolají typu "komu treba nakopať prdel". Troška dosť podoba s filmom Showdown in Little Tokyo.

plagát

Zúčtovanie v malom Tokiu (1991) 

klasický starý akčák ako sa patrí :) a ako bonus súboj Dávida(Brandon Lee) s Goliášom( Dolph Lundgren)