Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor

Recenzie (8)

plagát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Slova klasika...podme zaviest trocha chaosu do uz usporiadaneho sveta...preco sa riadit podla holywoodskych producentov...preco nedat na prosty lud...ja hovorim vzkriesme snyder verse a nastolme trocha chaosu...nech sa tocia filmy podla nas a nie podla niekoho kto si mysli ze bude urcovat trendy,podme sa vymanit zo zauzivanej konvencie...snyder verse reincarnation

plagát

Rýchlo a zbesilo 8 (2017) 

tak toto bol poriadny nášup. Fyzika v serii F&F si dala asi dovolenku. Nieco tak nerealisticke som este nevidel, uz hned prva scena, dat dole prednu kapotu a sedacky - cca 100 kg a auto je potom o 100% rychlejsi, kazdy kecal ze typek s ciernou karou ma najrychlejsi stroj v meste a Vin s nim slusne drzal krok, a mačovske kecy o tom ze nejde o auto len o skusenosti vodica, ok tak mna dajte do mustanga a Vinovi dajte škodovku 120, ucidime ci to bude len o skusenostiach, ako som povedal fyzika nula bodov, plus uprava vozidla za 5 minut a z kary je megastrela. Este som si vsimol ako Vinove auto s obnazenym chladicom, samozrejme na popud odvazneho Vina, napalilo v plnej rychlosti predkom napalilo do motorky, nemyslim si ze by to chladic prezil a auto by sa prehrialo a zakuslo ako nic, ale Vin dokazal ist este s motorom v plamenoch takou rychlostou ze stale drzal krok s najrychlejsim autom v meste, no bud vsetci kecali alebo isli obidvaja asi 3é-tkou po uliciach. A samozrejme koniec Vin s autom v plamenoch na spiatocku zvitazi :) :) :) nie nie nie, asi som to nepochopil. Ale tieto mačovské pribehy a mechanikoch pretekajucich testosteronom, ktori dokazu spravit take triky ze aj superman by mal problemy ma nejako proste nedostali a neviem tejto serii prist na chuť. A myslim si ze od stvrteho dielu sa nejako ta seria zhorsila a ide dolu vodou co diel to nieco neuveritelne. Davam len jeden bod a to za auta, aj ked ma to na odpad, ale zobral som si k srdcu jednu myslienku isteho uzivatela, odpad davam len ked sa jedna o film hlasajuci myslienku proti ludskosti alebo nejakemu presvedceniu proti ktoremu zdravy rozum musi oponovat, tak za snahu tvorcov, aj ked mozno polemizovat a za pekne auta aspon jedna....nie je co dodat, ....skuste trocha reality v takomto type príbehu...

plagát

M.A.S.H. (1972) (seriál) 

Tak toto je klasika. Pribehy chirurgov operujucich v centre vojnoveho konfliktu, snaziaci sa pouzivanim humoru oddialit skutocnu realitu. Pribehy hrdinov ktori bojuju vo svete, ktory to nikdy neocení. Myslienka serialu je super, osobne mi dobre padol humor Alana Aldu a nemozem inak len dat serialu plne hodnotenie, ma to hlbku a myslienku a odvracia sa od stereotypu dnesnych sitcomovych serialov, ktore sa snazia len zabavat a nedavat svetu nieco hodnotnejsieho aj ked to dnesny svet velakrat potrebuje viac ako predtym.

plagát

Walking Dead (2010) (seriál) 

K tomuto seriau som si hladal dlhsie cestu, ale po zhliadnuti par dielov ma dostal. Bolo to nieco uplne ine nez som do tej doby pozeral. Je to ako navod ako prezit vo svete ktory uz davno zomrel, ako sa vykresluju jednotlive charakteri hlavnych postav, ako sa dokaze spolocnost zdegenerovat a uspokojit sa len s jednou zasadnou potrebou, a to je prezitie, ako dokaze clovek klesnut na prach svojej dostojnosti aby prezil do druheho dna aj ked vsetky hodnoty ktore uznaval v starom svete su uz davno prec.Toto je mozno priklad toho ako by vyzeral svet po nejakej apokalypse co by zdevastovala spolocnost. Mozno len by som ubral hviezdicku za to ze pribeh sa mozno dost casto opakuje, hlavna skupina narazi na nejake spolocenstvo, ktore sa najprv zda v pohode a potom sa obrati proti nim a hlavnym hrdinom neostava nic ine nech ich vsetkych pozabijak a zit dalej, Pravidlo zabi a prezijes a trochu by som aj ocakaval aj snahu hrdinou vyriesit situaciu so zombikami, lenze na to nemaju asi ani cas :)

plagát

Knight Rider (1982) (seriál) 

Po dlhom surfovani na nete som nasiel stranku, kde sa da pozerat online hocijaky serial. A omylom som narazil na knight ridera. Povedal som si no z nostalgie preco nie, ked som bol maly tak som podobne ako kazdy snival a podobnej kare, superauto, ktore dokaze skoro vsetko mozne na svete. Lenze co ma prekvapilo? Mna ten serial zacal bavil znovu, aj po 20 rokoch. Nie je to samozrejme ako kazdy vieme majstrovske dielo ale mna prekvapivo bavilo. Krasne vykresluje atmosferu osemdesiatiek, auto posobi velmi cool, aj hlavny herec akoby sa v danej dobe nasiel.Spracovanie je standardne na tu dobu ale myslienka serialu je nadcasova, a pridal by som aj bod za hudbu ktora zije uz takmer 40 rokov a stale je vynikajuca. Je to klasicky komixovy hrdina, osamely jazdec brazdiaci cestu vo svojom superfáre bojujuci za spravodlivost....co dodat, len asi..."Majkl Najt, osamely jezdec v nebezpecnem svete odvaznych jezdcu, ve svete KNIGHT RIDERA".... :)

plagát

Bumblebee (2018) 

Konecne sme sa vrátili k povodnym hodnotam a kvalite prveho dielu serie filmovych Transformers. Netreba bizarnych a megalomanskych subojov medzi robotmi v kazdom diely kde sa transformerom podari znicit minimalne jedno velke mesto. Tu sa tvorci pokusali ist na to trocha skromne a vytvorili celkom napadity, rodiny film, ktory vsak nepostrada ani akciu, humor a zaujimavy pribeh. Super pokracovanie, este by sombol zvedavy na spin-off Optimusa na Cybertrone :)

plagát

Knight Rider (2008) (seriál) 

Uznavam ze serial poklesol oproti originalu, ale na druhej strane mna neskutecne bavil. Ako vsetci pisu, taketo auta uz v dnesnej dobe mame a takych 30 rokov naspat to bolo vacsie terno, avsak nie je to az tak pravda. Nevidel som v dnesnej dobe auto v plno vyvynutou umelou inteligenciou co si s vami porozprava ako najlepsi kamarat, za mna je serial este stale prielomový aj ked vieme ze dnesne auta sa uz zacalo v nejakych smeroch Kittovi podobat. Ale k veci,...serial je priemerna zabava pre nenarocneho divaka, ale nic ine som od toho ani neocakaval. Serialy a filmy co ponukaju hlboku myslienku a clovek nad nimi musi zdlhalo premyslat a moralne sa pohorsovat alebo naopak pozdvyhovat kvality snimku je pekna vec, vysie hodnoty su teraz velmi nedocenene a treba ich ludom pripominat. Ale ja som jeden z divakov ktory sa snazi sadnut si pred telku a relaxovat a nezamyslat sa nad pravdou zivota ale oddychnut si a toto mi tento serial ponukol. Rychla a svizna akcia, obcasne vtipne hlasky umelej inteligencie, skvela zremixovana hudba starej klasiky. Serial ma vobec nenudil a silnu myslienku som si z neho odniesol aj za seba "jeden clovek dokaze nieco zmenit" - keby sme kazdy dokazali nieco v nasich zivotoch zmenit k lepsiemu, mozno by sa nam zilo ovela lepsie :) preto davam plny pocet aj ked si to mozno umelecky nezasluzi ale na moj vkus tomu vsetci davaju az velmi krute hodnotenie tak preto 5*

plagát

Hoff the Record (2015) (seriál) 

Vynikajúco spracovaný komediálny seriál, má to vtip, výborný herci, suchý anglický humor, vykreslujúci obraz stárnucej a miznúcej star z obrazoviek, ktorá sa chce pokúsiť ešte o velký comeback, avšak so súčasným tímom - neschopny manažér, asistentka bez skuseností a dávno stratený syn Hasselhoffa (z obdobia zničenia veľkého Berlinského múru), sa mu to nejako nedarí :) vtipné, svieže, inteligentné....sňad len dúfať, že sa mu v tejto show podarí presadiť :)