Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (28)

plagát

Godzilla a Kong: Nová Ríša (2024) 

Videne v IMAX - Primarne to je film o Kongovi a Dutej Zemi. vacsinu filmu je Godzilla na Zemi a zbiera sily naposledný súboj. Po zhliadnutí som usúdil, že prvých 60% filmu ma ani nebavia lebo bitky monšier sú krátke aj keď ich je veľa. Posledná pol hodinka bola už ale parádna keď sa Godzilla stretla s Kongom. Vtedy som si až film začal užívať. Film je tak blbý, že je až dobrý. Musím ale skonštatovať, že GvsK bol lepší film ako toto. Vizuálne to je krásne, znie to super, príšerky stále kričia, vrčia až sa mi nechce veriť že to zmestili do 130 mega. Dúfam, že ďalšia časť sa bude držať viac pri zemi.

plagát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Zo začiatku fajn ale potom z to skĺzlo do strašnej nudy. Skoro som zaspal. Vizuálne pekné ale to je tak všetko. Niektoré tunajšie recenzie sú vysoké lebo sa jedná o čecha. Kebx sa to volalo Kozmonaut z (doplň si krajinu podľa potreby) tak by to tu nemalo ani 40%.

plagát

Marvels (2023) 

Podľa tunajších recenzii a hodnotenia som čakal niečo strašné. Ale bol to naštastie/nešťastie klasicky Marvel. Bez rozmýšľania sa na to dalo pozerať a musíte prežiť pár cringe scén ale inak ako fajn no.

plagát

Loki (2021) (seriál) 

Takto maju vyzerať serialy od Marvelu do psej matere! Dlhodobo bol pre mňa najlepši serial WandaVision ale Loki to druhou seriou prekonal a stal sa marvelovskou serialovou topkou!

plagát

The Last of Us - Hledej světlo (2023) (epizóda) 

Ako som sa tesil na koniec tak som ostal sklamany. Zaciatok fajn, stred fajn. Ale ta emotivna hudba (ktora bola este aj zlá) sa do tej prestrelky vobec nehodila. Milosrdna loz este ok a potom titulky.... WTF?

plagát

M3GAN (2022) 

Ako jednohubka to bolo fajn. Od začiatku ale viete ako film skončí a čo sa bude v poslednom boji odohrávať. Film nenudí aj keď má klasickú šablónu takýchto filmov. Hororom by som ho ale nenazval.

plagát

Mandalorián - Season 1 (2019) (séria) 

Veľmi dobrý seriál na to, že SW nejak neprežívam. Dobre sa na to pozeralo, málokedy nastala nuda, stále sa niečo dialo a dej sa neustále posúval. Mando z prvej časti je úplne iný Mando z poslednej časti a to je fajn, že postava sa niekam posunula. Efekty majú vysokú kvalitu, príbeh je super. Odporúčam. "Toto je cesta."

plagát

Yakamoz S-245 (2022) (seriál) 

Kvalitativne sa serial drží medzi prvou a druhou sériou seriálu Into the Night. Rozširuje aj pozadie katastrofy a dozvedáme sa príčiny a následky. Postavy nie su moc sympatické ale dalo sa to zvládnuť. Kam to celé smeruje je jasné už od začiatku, pokiaľ ste videli druhú sériu Into The Night. Yakamoz S-254 je príjemné rozšírenie univerza a teším sa, či už na druhú sériu Yakamozu alebo tretiu sériu Into The Night.

plagát

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora (2022) 

Ono vlastne Fantastické zvery sú o dvoch homosexuáloch, ktorým nevyšiel vzťah, kde jeden chce dobiť čarodejnícky a  muklovský svet a druhý ich ochrániť....Za celý čas som ani nezistil aké mal Dumbledor tajomstvá, rovnako ako v minulom diele aké mal Grindelwald zločiny. Každopádne toto je lepší a zábavnejší film ako Grindelwaldove zločiny. Prvá časť zverov bola najlepšia a potom nastala nuda...