Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (8)

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (2019)

Veľkolepé zakončenie tzv. Infinity ságy MCU. Film nadväzuje na koniec Infinity War (IW) ale má svoju vlastnú tvár. Nie je to rovnaký film ako IW, nakoľko sa uzatvárajú linky "svätej trojce" a ďalších postáv, s ktorími sme sa stretávali dlhé roky. Je to jazda plná emócii a nostalgie. Nájdu sa aj chyby a scenáristické barličky, ktoré kazia celkový pocit filmu. Každopádne spolu s Infinity War sú to najlepšie filmy z MCU.

Titanic

Titanic (1997)

Film môjho detstva. Nikdy ho nepremeškám keď ide v TV. Na to, že nemám moc rád romantické filmy na tento mám slabosť. Asi to bude tým, že sa zaujímam o loď Titanic. Veľmi dobre spracovaný film s veľmi veľkou historickou presnosťou skutočnej tragickej udalosti.

Deň nezávislosti

Deň nezávislosti (1996)

Nesmrteľná sci-fi klasika. FIlm, ktorý vo svojej dobe bol špička vizuálnych efektov ešte v časoch, keď sa CGI nepoužívalo ako dnes. Dejovo podarený film s celkom realistickým prístupom k invázii ale keďže film točil R. Emmerich tak nechýba zábavnosť a americkosť. Jeden z filmov, ktorý odporúčam každému.

2012

2012 (2009)

Popkornovka ako vyšitá. Film má trošku dlhší rozjazd ale potom začínajú CGi orgie a deštrukcia v tomto filme je ohromujúca. Dej nie je ničím výnimočný oproti iným podobným filmom ale nebude nudiť. Film sa nesnaží tváriť nejak vážne a hlavné postavy občas dajú nejakú vtipnú hlášku. Odporúčam zhliadnuť, nudiť sa nebudete.