Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Krimi

Obsahy (7)

Černé zrcadlo - San Junipero

Černé zrcadlo - San Junipero (2016) (epizóda)

Príbeh sa odohráva vo zvláštnom virtuálnom svete, ktorý slúži ako relaxácia a psychická podpora pre starých a zomierajúcich ľudí.

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizóda)

Kenny je uzatvorený outsider, pracujúci v kuchyni ako pomocná sila. Niekto sa mu nabúra do počítača a pomocou osobných údajov a kompromitujúceho videa ho začne vydierať. Dotyčný žiada vykonanie určitých úloh odmenou za mlčanlivosť, inak všetky údaje uverejní. Kenny čoskoro zisťuje, že nie je jediný, kto je takto ovládaný. Ako ďaleko bude ochotný zájsť, aby ochránil svoje tajomstvo?

Černé zrcadlo - Zkušební verze

Černé zrcadlo - Zkušební verze (2016) (epizóda)

Američan Cooper utečie od svojej matky, aby sa vydal na cestu okolo sveta a preniesol sa cez nedávnu smrť svojho otca. Po návšteve Austrálie, Ázie a centrálnej Európy sa v Anglicku zoznámi s pôvabnou Sonjou, u ktorej prespí. Ďalšie ráno však zisťuje, že niekto vyplienil jeho účet a keďže sa s matkou nerozpráva, obráti sa opäť na Sonju. Aby znovu zarobil peniaze, potrebuje nejakú fušku. Hráčka Sonja mu odporučí prihlásenie sa na testovanie revolučného hracieho systému.

Černé zrcadlo - Pád střemhlav

Černé zrcadlo - Pád střemhlav (2016) (epizóda)

Hlavná hrdinka Lacie dbá na svoj sociálny status, podobne ako zvyšok mainstreamovej populácie, keďže je človek v tomto svete hodnotený výhradne na základe svojej popularity. Aby zvýšila svoj status, rozhodne sa prenajať si apartmány v "lepšej štvrti". Aby si to mohla dovoliť, musí získať zľavu, ktorá je podmienená vyšším sociálnym ratingom. Po konzultácii s odborníkom na popularitu sa dozvie, že pokiaľ chce rýchlo dosiahnuť vysnívaný cieľ, musí získať obľubu u ľudí "vyššej vrstvy". Malým trikom sa jej podarí upozorniť na seba starú "kamarátku", ktorá ju následne pozve ako svedka na svoju nóbl svadbu. Lacie poctivo trénuje príhovor svedka, ktorý jej má zabezpečiť vysnívaný cieľ.

Zu Tisch ...

Zu Tisch ... (2001) (seriál)

"K Stolu v..." je séria polhodinových gastronomických dokumentárnych filmov nemecko-francúzskeho kanála ARTE. Kamera postupne navštívi bežné domácnosti po celom svete, sprevádza ich po celý deň a snaží sa zistiť, čo pre miestnych vlastne kuchyňa znamená. V každej epizóde je okrem prípravy niekoľkých typických regionálnych receptov prezentovaná aj výroba alebo získavanie miestnych surovín.

Pan Am

Pan Am (2011) (seriál)

Pan Am je mimoriadne úspešná letecká spoločnosť, ktorá v 60-tych rokoch zásadne ovplyvnila leteckú dopravu v Amerike. Predstavuje najvyšší štandard a luxus, zoskupuje najlepších pilotov a nádherné, ale i vzdelané a svetaznalé letušky.

Rodinka úžasných

Rodinka úžasných (2010) (seriál)

Televízia ABC pripravuje na jeseň 2010 nový Sci-Fi Komediálny seriál. Jedná sa o celkom bežnú, možno až znudenú rodinu Powellovcov. Otec Jim presvedčí celú svoju rodinu (manželku Stephanie, dcéru Daphne a syna JJ-a) ísť na dovolenku do Južnej Ameriky aby utužili vzťahy medzi sebou. Počas letu však dôjde pri búrke k zrúteniu lietadla a celá rodina končí v riekach Amazonky. Po záchrane a návrate do bežného života sa začnú diať divné veci.

Reklama